Hvad er dit behov?
Dana Lim Prisen sætter fokus på dødelig hjertesygdom

Socialt ansvar står højt på vores dagsorden! D. 29. september lagde vi derfor traditionen tro lokaler til en festlig reception, hvor årets Dana Lim Pris blev overrakt.

Prisen, der hvert år uddeles til samfunds- og erhvervsfremmende aktiviteter, går i år til forskning i en dødelig hjertesygdom, nærmere bestemt bakterieinfektion i hjerteklapperne.

Tillykke til hjertelæge Anders Dahl, der modtog årets Dana Lim Pris!

 
Anvendelsesområder
Særlige egenskaber
Produktinformation
Sikkerhedsdatablade
 
Danmarks største lim- og fugemasse producent

Vi har i mere end 85 år forsynet det danske såvel som internationale marked med produkter til både byggeri, industri samt kontor og hobby. Vores fabrik i Køge producerer i dag mere end 400 forskellige typer lim og fugemasse til ethvert behov. Produktudvikling, der skaber løsninger baseret på vores kunders behov, har hele tiden været en vigtig hjørnesten i Dana Lims forretning. På vores laboratorium arbejder teknikere og ingeniører derfor dagligt på at udvikle nye og endnu bedre løsninger, så vores kunder altid har adgang til markedets største og bedste produktprogram. Vores ambition er at gå forrest, hvad angår bæredygtig produktudvikling, og vi arbejder derfor løbende på at føje nye grønne produkter til vores portefølje af miljø- og indeklimamærkede produkter. Som en af Danmarks ældste og mest traditionsrige limproducenter er vi tæt på vores kunder og samarbejdspartnere med både produktion, distribution,
udviklingslaboratorier samt administration placeret i Køge. Trods Dana Lims solide danske rødder rækker vores aktiviteter langt ud over landets grænser. Foruden at være bredt repræsenteret i en række europæiske lande har vi således datterselskaber i både Lithauen og Sverige. Dana Lim A/S er ejet af den danske Kai Hansen's Fond. Fonden uddeler hvert år Dana Lim Prisen til videnskabelig forskning samt øvrige aktiviteter, der fremmer det danske erhvervsliv og samfund.

 
Vælg din opgave
interaktivt hus
 

Har du spørgsmål?

Kontakt Teknisk service på tlf. 56 64 00 75 eller send os en e-mail: