<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Konsulenterne brænder for deres fag og vil gerne lære fra sig
dana lim

Konsulenterne brænder for deres fag og vil gerne lære fra sig

Dana Lim  Casper Galler Nielsen  03-02-2022  7420-1dxIII


Det behøver ikke at være svært at komme ind i en ny branche med industrilim, hvis bare man har nogle erfarne kolleger, som er villige til at lære fra sig. Det opdagede Casper Galler Nielsen, da han blev en del af Dana Lims industriafdeling. 

PU-lim, Hotmelt, PVAc-lime, MUF og hærdere. Limindustrien og dens mange specielle produkter og løsninger kan godt virke uoverskuelig, når man kommer som ung og ny konsulent i branchen, men det var ikke tilfældet for den nye juniorkonsulent i Dana Lims industriafdeling.

For selvom Casper Galler Nielsen ikke havde det største kendskab til industrilim, da han i februar 2022 trådte ind ad døren i hovedkvarteret i Køge, så føler han allerede nu, at han er kommet godt ind i limbranchen. Og det skyldes i høj grad hans nye og erfarne kolleger, som brænder for at lære fra sig og give deres massive viden videre til den nye unge kollega.

- Jeg kommer fra byggebranchen, hvorfra jeg kendte lidt til nogle af produkterne fra Dana Lim, men det er selvfølgelig noget helt andet at stå på den anden side nu. Derfor var det fedt, at jeg allerede på min anden dag i industriafdelingen kom ud at køre med nogle af de gamle og erfarne sælgere. Jeg kan mærke, at de brænder for deres fag og rigtigt gerne vil lære fra sig, så det er jo den bedste oplæring, man kan forestille sig, siger Casper Galler Nielsen.

Også i Dana Lims industriafdeling kan man se fordelen i at få nye kræfter ind i afdelingen, som i dag tæller 16 konsulenter og medarbejdere i kundeservice. Industrichef Troels Mølgaard sætter stor pris på mikset mellem de ældre specialisters tunge erfaring og de nye friske øjne, som Casper Galler Nielsen kommer med.

- Det er vigtigt for en virksomhed som vores at få unge mennesker ind, som ser på tingene med nye øjne og har nogle andre kompetencer. På den måde kan vi nemlig også følge med vores kunders udvikling og matche det samfund, vi er en del af. Casper kommer med en anden baggrund end mine øvrige kolleger. Han er vant til at handle med kunder, men han har en anden måde at arbejde med kunderne og nye leads på end os. Så kombinerer man det med den fantastiske oplæring og helt unikke viden, han får med fra specialisterne, så tror jeg ikke, han kan blive klædt bedre på til limindustrien, siger Troels Mølgaard.

Casper Galler Nielsen er allerede tilknyttet flere kunder fra eksempelvis fødevareindustrien indenfor packaging-området. Og selvom han allerede er blevet fortrolig med mange af limløsningerne til det område, så ser han frem til at blive endnu bedre.

- Jeg synes, det er en virkelig spændende branche, og jeg vil fortsætte med at suge til mig og være nysgerrig, for jeg har en unik mulighed for at lære af de bedste. Samtidig er det også fedt at være en del af sådan et stort hus, hvor vi også selv udvikler nye produkter og skræddersyede løsninger til kunderne. Jeg har i hvert fald en fornemmelse af, at stort set alt kan lade sig gøre, og har jeg brug for hjælp, så ved jeg, at jeg altid kan spørge en af mine dygtige kolleger, slutter Casper Galler Nielsen.