Organisation

Dana Lims organisation er fast forankret i vores internationale hovedsæde i Køge. Her ligger Nordens største udviklingsafdeling dør om dør med vores produktion, tekniske support, logistikafdeling og administration.

 

De hurtige, direkte forbindelser på tværs af organisationen gør, at hele Dana Lim altid er tæt på kunder og samarbejdspartnere. Vi er aldrig længere end et opkald væk og reagerer med det samme, når kunderne henvender sig, ligesom vi leverer hurtigt og effektivt. Det er ikke mindst tilgængeligheden og vores leveringssikkerhed, der gør Dana Lim til en foretrukken samarbejdspartner og leverandør.  

 

Derudover fornægter det sig ikke, at Dana Lim gennem 85 år har etableret sig som en hæderkronet fondsejet dansk virksomhed. Vi tror på, at tilfredse og stolte medarbejdere udgør hjørnestenen i en sund forretning. Derfor prioriterer vi høj anciennitet, tryghed i ansættelsen og den gode atmosfære på arbejdspladsen højt.

 

Vi har desuden nogle af branchens stærkeste og mest erfarne kapaciteter i huset, ligesom vi løbende byder de bedste inden for deres respektive felter velkommen i Dana Lim-familien.