Tilbehør til fugning, gør det nemt.

Tilbehør til fugning, gør det nemt.

Her kan du se et bredt udvalg af fugetilbehør, som hjælper dig til at gøre dit arbejde bedre, nemmere og hurtigere at løse.


H40PS

er en nyudviklet pistol til professionelt brug. Kraftig pistol, med tryk op til 250 kg. Utrolig lav vægt, 0,6 kg. Stempelstang i rustfrit stål og har et konfortabelt softgrip håndtag. Vridbar patronholder.


H2PS

er en håndfugepistol med god udveksling. Minimalt efterløb og har en håndvenlig udformning. Letvægtspistol. Optimal tømning og har drejelig cylinder. Til patroner og poser.


Drejelig fugespids og forlænger

Den drejelige fugespids kan dreje 3600, så du f.eks. kan fuge omkring hjørner, inde i rør eller bag forhindringer. Og med den tilhørende forlænger, er det muligt at komme helt ind i de bagerste kroge.


Glittevæske 901

Er specielt udviklet til brug i forbindelse med glitning af silicone, MS polymer og polyurethan fugemasser. Velegnet til de fleste byggematerialer. Minimerer risikoen for fugeslip og gør efterfyldning mulig. Fås i 5l. dunk,1 l. flaske og 250 ml. forstøverflaske.


Fugepinde.

Fugepind i træ. Fås i størrelserne : 6,8,10,12,15,18,20,25 mm.


Wipes

fås i 3 typer. Sensitive 915, Pro Wipes 916 og Pro Wipes Extra 917. De har hver deres rense effekt. Både til afrensning af materialer før fugning og afrensning af uhærdet fugemasse.