<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Ny fabriksdirektør: Vi har fortsat masser af aktivitet
dana lim

Ny fabriksdirektør: Vi har fortsat masser af aktivitet
Per Høstgaard-Jensen


Hjulene kører for fulde omdrejninger på fabrikken, der med Per Høstgaard-Jensen (47) som ny fabriksdirektør har registreret rekordhøj aktivitet i marts. Han ser frem til at fortsætte den gode udvikling i produktionen, der først og fremmest kendetegnes ved stort fokus på at sikre en høj produktkvalitet.

Ved årsskiftet hentede vi 47-årige Per Høstgaard-Jensen ind som ny fabriksdirektør. Han er kommet til Dana Lim med over 20 års erfaring inden for produktionsledelse i fødevarebranchen og fortæller om de første måneder i spidsen for fabrikken i Køge:

- Det er en spændende udfordring at være blevet en del af Dana Lim, der både har en stor og specialiseret portefølje og samtidig leverer til flere forskellige segmenter. Der er virkelig gang i hjulene, og trods corona-situationen har vi haft rigtigt travlt i produktionen med rekordhøj aktivitet i marts. Vi har heldigvis kunnet tage de nødvendige forholdsregler for at minimere smitterisiko, uden at det har haft negativ indflydelse på vores produktivitet.

 

Meget højt niveau af kvalitetssikring


Per Høstgaard-Jensen er uddannet kemiingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet i 1997 og har desuden gennemført HD 1. del i 2001 på CBS samt proceslederuddannelse hos Dansk Industri i 2003 og lean-uddannelse hos Storm – House of SixSigma i 2013.

Derudover har han blandt andet været lidt over 16 år hos kemivirksomheden BASF, hvor han arbejdede med produktionsledelse, herunder kvalitetsstyring og -sikring i henhold til standarderne HACCP og GMP.
- Der er mange forskelle på at producere til fødevarebranchen og til byggeri og industri, men faktisk endnu flere lighedspunkter. Først og fremmest er det karakteristisk for produktionen hos Dana Lim, at vi har et meget højt niveau af proceskontrol og kvalitetssikring. Det betyder, at vi altid kan levere ensartet, høj kvalitet, fortæller han og fortsætter: 

- Samtidig har vi en stor portefølje, hvor mange produkter fremstilles i relativt små batches. Det kræver ikke bare et fleksibelt setup, så vi hurtigt kan omstille os, men også nogle dygtige folk med masser af knowhow og stor kvalitetsbevidsthed. Og det har vi i dén grad. Samtidig har Dana Lim en imponerende virksomhedskultur med masser af fokus på trivsel, og det er også med til at skabe god stemning og arbejdsglæde i det daglige. 

LÆS OGSÅ: Medarbejderfokus skaber tocifret vækst

 

Inde i en god udvikling både i Danmark og resten af Norden


Fabrikken i Køge har for nylig slået dørene op til helt nye testfaciliteter, der giver laboratorieholdet endnu bedre muligheder for at udvikle nye og eksisterende Dana Lim-løsninger. Men det er langt fra slut med at udvikle fabrikken og udvide faciliteterne, understreger Per Høstgaard-Jensen:

- Vi vækster år for år og er inde i en god udvikling både i Danmark og resten af Norden. Derfor kommer vi også til at udvide fabrikken yderligere, ligesom vi løbende vil kigge på, hvordan vi kan gøre processerne endnu mere effektive.

Jeg glæder mig til at fortsætte denne gode udvikling sammen med resten af holdet, slutter han af.   

LÆS OGSÅ: Dana Lim har vokseværk

Per Høstgaard-Jensen bor i Ballerup med sin kone og to børn og spiller blandt andet fodbold og badminton i sin fritid.