<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> 10 år giver direktør plads på ’wall of fame’
dana lim

10 år giver direktør plads på ’wall of fame’
Billede 1


Lars Christensen har netop fejret sit 10-års jubilæum hos nordens førende lim-, fuge- og spartelproducent. Han kan se tilbage på et succesfuldt årti som CEO med en fordobling af omsætningen og stor vækst såvel i Danmark som internationalt.

1. maj 2014 trådte Lars Christensen for første gang ind ad døren hos Dana Lim i Køge, hvor han som noget af det første etablerede ’wall of fame,’ hvor jubilæer fra 10 og helt op til 50 år blev markeret. 10 år senere kan han nu frem til at få sit eget portræt på væggen med kollegerne.

- Det var bestemt med en stor portion ydmyghed, at jeg tiltrådte. Dana Lim er jo en anerkendt dansk fondsejet virksomhed med nogle ufravigelige kerneværdier. Samtidig havde man oplevet en imponerende vækst under den tidligere direktør Mogens Overgaard, der i rollen som bestyrelsesformand også blev min nye chef, fortæller Lars Christensen og fortsætter:

- Vores fælles ambition var at videreudvikle den kontinuerlige, stabile vækst samt fortsætte strategien om løbende at tilpasse vores produkter, så de giver mest mulig værdi for kundernes hverdag. Samtidig var målet, at vi i højere grad skulle se ud over Danmarks grænser og synliggøre Dana Lim, især på de øvrige skandinaviske markeder.

10 års uafbrudt omsætningsvækst

Når det kommer til den kontinuerlige vækst, så kan direktøren og bestyrelsesformanden i høj grad sætte flueben. Det seneste årti har Dana Lim nemlig oplevet en ubrudt fremgang i omsætningen, som faktisk er fordoblet, i Lars Christensens tid i direktørstolen. Samtidig er der kommet 30 % flere medarbejdere til, og man har ekspanderet både til nye markeder og forretningsområder.

En stor del af væksten har været organisk, men der er også foretaget akkvisitioner blandt andet af norske Fugger i 2019 og senest industrilimleverandøren PKI i 2021. Derudover har virksomheden investeret i at udbygge lagerfaciliteter og produktion i hovedkontoret i Køge. Om kort tid går man i gang med at udvide administrationsbygningen. Og spørger man Lars Christensen, så er der da heller ingen tvivl om, at Dana Lim bliver i Køge.

- Det har hele tiden været af højeste prioritet for os at bibeholde vores aktiviteter i Danmark. Vores placering betyder, at vi har en dyb forståelse for de nordiske kunder. Samtidig har vi kunnet fastholde rigtig mange af vores gode kolleger og ikke mindst tiltrække de dygtigste nye.

Fra traditionel til moderne produktionsvirksomhed

For Lars Christensen er Dana Lim historien om en virksomhed, der har formået at tage udgangspunkt i traditionel produktion af traditionelle produkter og løbende forny sig. Og efter hans mening bliver fornyelsen et endnu større fokus i fremtiden:

- Når jeg ser frem imod det næste årti, handler det i høj grad om at videreudvikle vores produkter, så de kan bidrage positivt til den grønne omstilling. Vores kunder og samarbejdspartnere stiller stigende krav til sundhed, miljø og klima, så vi ser ind i en rivende udvikling, hvor vi hele tiden skal være opdaterede og skarpe - og med vores dygtige medarbejdere har jeg en fast tro på, at det lykkes, udtaler Lars Christensen og afslutter:

- På den måde kan vi bedst være på forkant på vegne af vores kunder og hjælpe dem til at løse deres opgaver bedst muligt.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Teknisk service på tlf. 56 64 00 75 eller send os en e-mail: tekniskservice@danalim.dk