<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim har appetit på mere i Sverige, Polen og Baltikum
dana lim

Dana Lim har appetit på mere i Sverige, Polen og Baltikum

 

Industriafdelingen i Dana Lim er blevet en vigtigere del af virksomheden og i dag er den samlede industriforretning samlet under én chef. Det nye set-up betyder også, at industrichefen har vækstambitioner i 2023 i Sverige, Polen og Baltikum.

 

Salget af industrilim er blevet en vigtigere del af Dana Lims forretning de seneste år. Derfor har man naturligt også øget antallet af konsulenter i afdelingen, som i dag består af 18 mand på tværs af landegrænser. Faktisk er industriafdelingen gået fra at stå for ca. 15% af omsætningen i Dana Lim til i dag at stå for 35%. Stigningen skyldtes især opkøbet af Fredericia-virksomheden PKI Supply i 2021, som Dana Lim i dag ser den fulde effekt af.  

Sælgere fra industri

- Der er ingen tvivl om, at opkøbet af PKI Supply har været det største skridt. Deres produktsortiment, kompetencer og erfaring fra eksportlandene har bidraget meget til den udvikling, vi ser i Dana Lims industriafdeling i dag. Samtidig har vi siden da fået flere dygtige kolleger i afdelingen, så vi står i dag med et stærkt team med en bred erfaring på tværs af landegrænserne. Og det er dét, der skal få Dana Lims industriafdeling til at vokse yderligere de kommende år, siger Troels Mølgaard, industrichef i Dana Lim.

 

Industriafdelingen bliver ledet på en anden måde end i resten af Dana Lims salgsorganisation hvor hvert land typisk har deres egen landechef. I industriafdelingen er det industrichefen i Danmark, Troels Mølgaard, som står i spidsen for alle de markeder, som Dana Lim industri er til stede på. Det er en ændring, der trådte i kraft ved årsskiftet.  

 

Dansk markedsleder og vækstambitioner i Sverige, Polen og Baltikum

I dag er Dana Lim industri markedsleder på det danske marked for industrilim. Samtidig ser industrichefen et stort potentiale i Sverige, hvor der er et uudnyttet marked. Her er det ambitionen, at Dana Lim industri skal trække på den store erfaring og knowhow fra det danske marked.

 

- Jeg ser et stort potentiale i Sverige, hvor vi kan gå ind og tage en større markedsandel. Det samme gør sig gældende for Polen og Baltikum. Vores primære markeder er i dag Danmark, Sverige, Polen, Ukraine og Baltikum. Det er også her, vores vækstambitioner ligger, siger Troels Mølgaard og fortsætter:

-Vi kommer derfor ikke til at gå ind i andre lande, før vi har fået større markedsandele i vores primære lande. Hvis vi kommer til at være til stede i andre lande, så er det, fordi en af vores gode kunder flytter til et andet land, så følger vi dem selvfølgelig, siger Troels Mølgaard.

 

Dana Lim har i dag tre datterselskaber. Et datterselskab i Polen, hvor efterspørgslen på industrilim er stor på grund af de mange træ-og møbelproducenter i landet. Samtidig har Dana Lim også et datterselskab i Ukraine og i Litauen.