<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim præsenterer årets designhit i Nyborg
dana lim

Dana Lim præsenterer årets designhit i Nyborg

 

Nu skal der farver og tekstur på væggene ude hos familien Danmark, og det er godt nyt for malerne, hvis de vel at mærke sørger for at være ordentligt klædt på til at løfte opgaven. Så klart er budskabet fra Dana Lim, der på Nyborg Stævnet byder malerne velkommen til en snak om spartelmasser, som åbner for flere forretningsmuligheder i 2019.    

Ifølge eksperterne hos boligmediet Houzz* er det kølige og farveløse boliglook på kraftig retur, og boligejerne vil nu have varmere kulører og mere smæk på teksturerne. Dermed kan malerne godt forberede sig på, at der kommer flere muligheder for opgaver med fokus på at skabe unikke, natur-inspirerede udtryk på væggene.

- Trenden med de hvide vægge er på vej væk, og det er godt nyt for malerne, hvis de sørger for at være tilstrækkeligt godt klædt på. Her handler det ikke kun om at have idéerne, der kan inspirere boligejeren til at få gjort noget ved de kedelige vægge. Det handler også om at have løsningerne, som du kan stole på løser opgaven effektivt og i den rette kvalitet fra starten, siger salgschef Lars Aabech fra Dana Lim

 

Masser af patina og skærgårdsstemning

Han står sammen med resten af holdet fra Nordens førende producent af lim, spartel- og fugemasse klar på Nyborg Stævnet d. 24.-26. januar 2019 til at snakke med malerne om deres arbejdsopgaver og forretningsmuligheder.

Dana Lim har denne gang særligt fokus på spartelmassen RUSTIK 636, som blev lanceret i 2. halvår 2018 og er udviklet specifikt med henblik på at give bl.a. malerne en effektiv løsning til at møde efterspørgslen på moderigtig boligstemning.

- Der er tale om en indfarvet spartelmasse, der gør det nemt for maleren at skabe atmosfære i ethvert rum. De seks flotte farver matcher den nordiske boligstil, og maleren forvandler hurtigt en kedelig væg til et lille kunstværk, som giver helt nyt liv til rummet, eksempelvis med masser af patina eller sommerskærgårdsstemning, uddyber Lars Aabech.  

Derudover varierer farverne, der henter inspiration fra naturen, i fremtoningen alt efter belysning og påføringsmetode. På den måde bliver det let for maleren at skabe helt unikke udtryk på væggene uden at skulle anstrenge sig unødigt, idet spartelmassen byder på mindre modstand under forarbejdning end en traditionel spartelmasse.

- Den er med andre ord nem at arbejde med og glatte ud, så den får den helt rigtige struktur, siger Lars Aabech og understreger, at RUSTIK 636 skal ses som et supplement til traditionel maling.

 

Dialogen er det afgørende

Malerne kan hos Dana Lim også blive klogere på, hvordan de effektivt undgår bobledannelse, når de spartler på tætte overflader. Det har leverandøren nemlig udviklet en løsning til, som lanceres i forbindelse med Nyborg Stævnet, fortæller Lars Aabech:

 

- For os er det helt afgørende, at vi har dialogen med de udførende, for det er i den dialog, at vi holder fokus på fagligheden og på at skabe kvalitetsløsninger, der holder i mange år. Det er til glæde for såvel slutbrugeren som den udførende, og den dialog er også en af grundene til, at vi ser frem til at møde malerne igen i Nyborg.

Kilde:

https://www.houzz.dk/ideabooks/97946616/list/danske-boligbloggere-6-trends-der-doer-i-2018