<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim styrker salgsorganisationen
dana lim

Dana Lim styrker salgsorganisationen
Billede 1

Nordens største producent af lim, spartel og fugemasse opruster salgsteamet for at gøre relationerne til kunderne endnu bedre. Ronnie Bendtsen skal fremover udfylde rollen som Key Account Manager og bliver ansvarlig for salget til malergrossister i hele Danmark. Ronnie er hentet internt i organisationen, og han glæder sig til at møde en stor del af kunderne til Nyborg Stævnet 2024.


Efter knap tyve år hos nordens største producent af lim, spartel og fugemasse har Ronnie Bendtsen pr. 1. januar 2024 indtaget en ny rolle hos Dana Lim, hvor han fremover skal være ansvarlig for salget til malergrossister i hele Danmark. Det er en stor opgave, han påtager sig, men noget han ser meget frem til.

- Jeg er enormt glad for min nye rolle, og jeg glæder mig til at komme rigtig i gang. Jeg skal rundt i landet og besøge kunder og samarbejdspartnere for at styrke det allerede gode samarbejde, som Dana Lim har med dem, siger Ronnie Bendtsen, og fortsætter:

- En af de første gange, hvor det er muligt, er til Nyborg Stævnet den 25-27. januar, og det ser jeg utroligt meget frem til.

Ronnie vil i den nye funktion referere til Salgschef Flemming Drewes, og han er glad for, at Ronnie har påtaget sig det store ansvar.

- Jeg kender Ronnie indgående, og jeg ved, at han er en dygtig sælger og ligeledes blændende til at skabe, opbygge og pleje relationerne til kunder og samarbejdspartnere. Evner som er afgørende for en virksomhed som vores. Så jeg er meget glad for at Ronnie nu skal varetage denne del, og jeg er sikker på, at vores kunder vil tage godt imod ham. Og Nyborg Stævnet, som løber af stablen 26-28. januar, er en gylden mulighed for Ronnie at møde mange af vores kunder.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Teknisk service på tlf. 56 64 00 75 eller send os en e-mail: tekniskservice@danalim.dk