<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim tilknytter ny salgsprofil
dana lim

Dana Lim tilknytter ny salgsprofil

Billede 1

Dana Lim har tilknyttet en ny salgskollega i form af Christopher Kisbye. Dana Lims nye sælger i København og Nordsjælland kommer stor erfaring inden for tøjbranchen, og han ser frem til at komme ud til kunderne
 
Christopher Kisbye kommer til Dana Lim med en rygsæk, der er fyldt med salgserfaring. I de sidste 18 år har han været sælger og butikschef i tøjbranchen, men nu skulle der ske noget nyt. Den erfarne sælger ville udfordre sig selv, og den udfordring har han nu fundet i Dana Lim. 
 
- Jeg er glad for at blive en del af Dana Lim-holdet. Jeg har været her i kort tid, men allerede nu kan jeg mærke hvor meget, Dana Lims værdier betyder. Vi tager hånd om hinanden og kunderne – og det er noget, jeg i den grad kan se mig selv i, siger den nye sælger.  
 
Christophers nye chef, Flemming Drewes, udtaler: 
 
- Jeg glæder mig til at samarbejde med Christopher. Han kommer med stor salgserfaring inden for tøjbranchen – og han er allerede godt inde i Dana Lims produkter og kunder.
 
- Christopher er dedikeret og velforberedt. Samtidig passer hans person perfekt ind, og han kan snakke med alle. Det ville ikke komme bag på mig, hvis han er at finde hos Dana Lim i mange år frem, siger Flemming Drewes, Salgschef (detail) hos Dana Lim.