<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim tilknytter ny salgsprofil i industriafdelingen
dana lim

Dana Lim tilknytter ny salgsprofil i industriafdelingen

Dana Lim har tilknyttet en ny teknisk salgskonsulent i industriafdelingen i form af Carsten Wiingaard Christiansen. Carsten kommer med en stor erfaring inden for plastindustrien og har allerede et bredt kundekendskab.

Billede1

Carsten Wiingaard Christiansen og Dana Lim får i fremtiden stor glæde af hinanden. Han har flere års erfaring inden for industrien, og har senest arbejdet i plastindustrien, hvor han har solgt sprøjtestøbte emner til mange forskellige opgaver. Nu skal den rutinerede sælger vejlede Dana Lims kunder i Midt- og Nordjylland – og det ser han frem til.

- Jeg er superglad for at være blevet en del af Dana Lim-teamet og kan allerede nu mærke, at her er en rigtig god stemning blandt kollegaerne. Og så ser jeg allerede frem til at komme ud til kunderne og lære dem og deres produktion at kende. 

Carstens nye chef, Troels Mølgaard, fortæller:

- Jeg ser meget frem til samarbejdet med Carsten. Han er en erfaren sælger, der allerede kender en del af kunderne. Han kommer fra plastindustrien og det betyder, at han har en god forståelse for kundernes udfordringer, siger Troels Mølgaard og fortsætter:

- Carsten hviler ikke på laurbærrene. Han har allerede booket de første kundemøder, og vores kunder kan se frem til at møde en mand, der har en god forståelse for produktion og kan snakke med alle.