<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Endnu en 25-års jubilar
dana lim

webbillede
Endnu en 25-års jubilar

På vores hovedkvarter i Køge hænger der i hallen en lang række billeder af nuværende medarbejdere, der har haft henholdsvis 10, 25 og 40-års jubilæum. Jan Georgsen, der er Salgschef i Dana Lim med ansvar for produkter til gulve, får i denne måned sit billede hængt op blandt de andre 25-års jubilarer, da han kan fejre sit jubilæum.


Den kontinuerlige fastholdelse af medarbejdere vidner om en arbejdsplads, der værner om sine medarbejder, hvilket også flere gange er blevet blåstemplet med tildelingen af en Great Place To Work-certificering. Det undrer heller ikke Jan Georgsen, at så mange medarbejdere bliver i lange ansættelser hos os.

- Der er mange grunde til, at Dana Lim kan fastholde sine medarbejdere så længe. For mig har det betydet meget, at vi er ét stort team. Alle de forskellige afdelinger er åbne for sparring og nye idéer, hvor der samtidig er kort fra tanke til handling. Samtidig har vi alt fra produktion og lager til kundeservice og ledelsen samlet under et tag i Køge, hvilket gør det let at træffe hurtige beslutninger.

Udviklingen af virksomheden og medarbejdere går hånd i hånd

Jan blev rekrutteret til jobbet som Salgskonsulent tilbage i 1996, hvor han bl.a. bidrog til vores etablering af et forhandlernetværk med byggemarkederne i Danmark. 12 år senere blev han forfremmet til sin nuværende rolle som Salgschef med ansvar for produkter til gulve samt kunder inden for industrien.

- Omtrent midtvejs i min ansættelse blev jeg forfremmet til en anden gren af virksomheden. Det var lidt som at skifte job med nye kunder og nyt produktsortiment. Det krævede også tillæring af en masse ny viden – nøjagtigt som med et nyt job. Jeg vidste dog hvad jeg gik ind til, da jeg jo kendte baglandet og den stærke virksomhedsstruktur, siger Jan og afslutter:

- Virksomheden har været i konstant vækst siden jeg tiltrådte, hvilket ser ud til at fortsætte. Den fortsatte udvikling giver en masse energi og nye spændende udfordringer for virksomheden og de enkelte medarbejdere. Hertil er det motiverende, at man ved, ens bidrag gør en forskel og bliver værdsat.

Jan er i dag en del af Gulvbranchens bestyrelse og deltager i det fagtekniske udvalg ’Lim og spartelmasser’. Jan er endvidere gift og har to børn. Til daglig er han bosat i Hammel, men besøger dagligt kunder i alle afkroge af Danmark.