<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Er du klar til kåringen af Årets Fugemand?
dana lim

Er du klar til kåringen af ’Årets Fugemand’?

Fugemand

Så er nedtællingen for alvor i gang til fejringen af ’Årets Fugemand’ ved Årets Håndværker 2020. Stik imod alle traditioner bliver det i år en 100 procent digital oplevelse, der live-streames via Facebook. Til gengæld kan du glæde dig til at blive en del af verdens største online håndværker-awardshow og følge slagets gang direkte fra første parket, uanset om du er med hjemme fra stuen, i kantinen eller ude på værkstedet.

Igen i år er Dana Lim med til at hylde Danmarks bedste håndværkere, når Årets Håndværker 2020 – verdens største awardshow for håndværkere – ruller over skærmen for fuld udblæsning. Vi er sponsor for kategorien ’Årets Fugemand’, og selv om meget er ændret på grund af corona, er det vigtigste (nemlig at vi hylder det gode håndværk) stadig det samme.

Normalt finder Årets Håndværker sted i Cirkusbygningen i København, og det gør selve kåringerne også i år. Men med de forholdsregler, vi alle må tage lige nu, kan det ikke lade sig gøre at have publikum fysisk til stede i Cirkusbygningen.

Derfor foregår festen i år via Facebook, der livestreamer direkte ud til dig. Så kan du være med til at fejre alle kåringerne fra forreste række via mobil eller tablet – uanset om du står i kantinen, følger med hjemme fra stuen eller ser awardshowet ude på værkstedet. 

 

Lad os skabe en fest sammen - hver for sig

 

Her hos Dana Lim lader vi ikke muligheden for en god fest gå vores næse forbi. Vi opfordrer derfor alle finalisterne til at samle medarbejdere og familier, så vidt det er muligt i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger.
Under awardshowet vil flere af finalisterne også blive ringet op fra Cirkusbygningen, så de kan medvirke live fra mobil eller web-kamera.

Årets Håndværker 2020 afholdes fredag den 12. juni kl. 18:00 på Facebook LIVE - https://www.facebook.com/anmeldhaandvaerker, hvor der sendes direkte fra Cirkusbygningen.
Her er programmet:

• Kl. 17:00 Rødløber digitalt
• Kl. 18:00 ÅRETS HÅNDVÆRKER®
• Kl. 20:00 Tak for i aften + Afterparty med DJ
• Kl. 21:00 Signal lukker