<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Erfaren sælger skal servicere kunder i det midtjyske
dana lim

webbillede

Erfaren sælger skal servicere kunder i det midtjyske

Det var ikke svært at træffe beslutningen om et samarbejde for hverken os eller Michael Frost Sørensen. Michael søgte nye udfordringer, og havde samtidig et indgående kendskab til vores produkter, som han har vejledt tonsvis af kunder omkring i sine mange år som sælger i en trælast ejet af XL-Byg.

- Efter mere end 19 rigtig gode år i samme trælast, ville jeg prøve noget nyt. Jeg ville ud til kunderne og møde dem i deres domicil, hvilket jeg nu kommer på daglig basis. Gennem mit tidligere job har jeg oparbejdet en stor viden omkring Dana Lim og deres store sortiment, hvor jeg er vant til at vejlede kunder omkring deres mange gode produkter, siger Michael og fortsætter:

- Derudover var det enormt tiltalende, at Dana Lim selv producerer deres produkter og faktisk er villige til at udvikle produkter tilpasset kundernes ønsker og behov. Jeg ved af erfaring, at hvis en kunde eksempelvis har en konkret udfordring og skal bruge en fugemasse eller lim med specifikke funktionaliteter, så kan og vil Dana Lim udvikle og producere produktet. Den service er fantastisk at kunne tilbyde kunderne, og det giver jobbet en ekstra dimension, afslutter Michael.

Michael tiltrådte stillingen hos os d. 1. november, hvorfor han allerede nu er at finde på de jyske landeveje. Til daglig bor 41-årige Michael i Holstebro med sin kone og 3 børn.