<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Fagligt fokus der gør en forskel
dana lim

Fagligt fokus der gør en forskel


Stærke produkter og en omfattende viden er for alvor noget værd, hvis man også er tilgængelig – og det er vi hos Dana Lim. Vores netværk af fagligt stærke konsulenter dækker hele landet, og fælles for dem alle er, at de har et omfattende kendskab til DIT arbejde.


Byggeriets voksende behov for godt og veludført håndværk betyder, at udførende løbende har brug for at opdatere deres viden for at sikre holdbare og flotte resultater. Lone Klyvers fra XL Byg i Silkeborg rådgiver hver dag tømrere, murere o.a. håndværkere i at finde den rigtige løsning, og bliver hun i tvivl om noget, tøver hun ikke med at ringe til sin lokale Dana Lim-mand, Morten Kjær. 


- Det kan for eksempel være, at jeg har brug for at vide noget om tørringstid eller står med to produkter, der ligner hinanden meget, og bliver i tvivl om, hvilket produkt der passer bedst til kundens behov. Når jeg har et spørgsmål, skal det afklares rimelig hurtigt, fordi jeg typisk har kunden stående. Her er det guld værd at kunne ringe til Morten og få et konkret svar med et samme, fortæller Lone Klyvers.
 
Tilgængelighed er afgørende
Dana Lims mand i Midtjylland, Morten Kjær, der selv oprindeligt er tømrer, er altid Lone Klyvers førstevalg som rådgiver. Han glæder sig over, at professionelle byggefolk både bruger deres lokale Dana Lim-kontaktperson og teknisk service i Køge, når de har brug for at vide mere om produkter og anvendelse.


- Vores nærhed til kunderne, både på lokalt plan og fordi vi er dansk producent, giver os en enestående mulighed for at dele viden med brugerne. Det løfter resultatet af de opgaver, som bliver løst ude på byggepladserne – for du når først i mål med opgaverne, hvis produkterne bliver anvendt rigtigt. Derfor er det helt afgørende, at vores rådgivning er tilgængelig, og at brugerne benytter sig af den. Det er de heldigvis flittige til, siger Morten Kjær.


Hos Dana Lims tekniske service modtager vi intet mindre end 40-50 spørgsmål om dagen. Oven i det kommer de henvendelser, der går direkte videre til laboratoriet. I alt modtager Dana Lim et par tusind henvendelser om måneden.

Altid lige i nærheden
I XL Byg i Silkeborg gør de en dyd ud af at sikre, at kunden får den helt rigtige løsning. For Lone Klyvers sidder de daglige spørgsmål på rygraden, men der kan være dage, hvor hun bliver i tvivl. Og her er det vigtigt med konkrete svar.


- Jeg vil gerne være helt sikker på, at kunden får det rigtige produkt. Det er en del af vores rådgivning, og på den måde foregriber vi også en eventuel reklamation. På dage, hvor jeg bliver i tvivl, betyder det derfor meget, at kunne ringe til Morten, så jeg er helt sikker på, at jeg giver kunden den bedste rådgivning, siger Lone Klyvers.  


Få opgaver er ens, og valget af den rigtige løsning fra starten kan have stor betydning for din bundlinje. Så benyt dig af vores viden og kontakt teknisk service, hvis du har spørgsmål om en konkret opgave eller til et af vores produkter. Vi svarer med det samme, og vi kan sætte dig i direkte forbindelse med din lokale konsulent. På den måde kommer du hurtigt videre med den helt rigtige løsning.