<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Fortsat vækst med fokus på bløde værdier
dana lim

Fortsat vækst med fokus på bløde værdier 

Billede 1

De seneste elleve regnskabsår har Dana Lim præsteret vækst i omsætningen. Den steg i 2019/2020 med 6 procent til 439,9 mio. kr. i forhold til 2018/2019. Det flotte resultat er ikke mindst båret frem af det fortsatte fokus på trivsel og social ansvarlighed.


Byggeriet i de nordiske lande er indtil videre sluppet nådigt igennem corona-pandemien. Det mærkes også her hos Dana Lim, hvor vi nu for ellevte regnskabsår i træk har præsteret vækst på toplinjen. Med byggeriet som et af vores vigtige segmenter, lander således på en omsætning på 439,9 mio. kr. Det er en vækst på 26 mio. kr. eller ca. 6 procent mere end regnskabsåret 2018/2019.


Dana Lim lander alt i alt i år på et overskud på 12,7 mio. kr., og adm. direktør Lars Christensen er godt tilfreds med årets resultat:


- Det er ikke enhver forundt at stå i spidsen for en virksomhed, som år for år fortsætter med at levere flotte resultater. Jeg er både glad og stolt over, at det nu for ellevte år i træk er lykkedes os. Vi oplever et højt aktivitetsniveau og formår fortsat at tiltrække, fastholde og udvikle de bedste folk i branchen.


Forventer fortsat vækst i salget 2020/2021


Dana Lim har de seneste tre år gennemgået certificering af konsulenthuset Great Place to Work og har fra starten indtaget en topplacering blandt producentvirksomheder. Certificeringen handler netop om faktorer som trivsel, stolthed og glæde over at være en del af arbejdspladsen. Det er værdier, som Dana Lim prioriterer højt i hele organisationen.


- Motiverede medarbejdere er nøglen til succes, især i usikre tider, hvor rammerne pludselig kan ændre sig nærmest fra dag til dag. Vi lægger stor vægt på trivsel, for det har ikke kun betydning for vores egen organisation, men også for vores relationer til kunder og samarbejdspartnere, forklarer Lars Christensen. 


- Derfor er certificeringen med Great Place to Work også et vigtigt led i vores vækststrategi, og vi forventer, at stigende markedsandele på flere af vores markeder vil medføre fortsat vækst i salget, uddyber han. 


Opkøb øger industrikompetencerne


I oktober i år har Dana Lim valgt at udvide kompetencerne i industrisegmentet med opkøbet af PKI Supply A/S, der er førende leverandør af limsystemer til fx træ- og møbelindustrien, den grafiske industri samt etiketterings- og emballageindustrien. Kunderne tæller blandt andre Velux, Jeld-Wen, Carlsberg, Nobia-koncernen, Rockwool og Arla Foods.


- Vi har en meget agil organisation, og det betyder meget for vores evne til at agere på de nye muligheder, der opstår i markedet. Med tilføjelsen af PKI Supply A/S kan vi tilbyde en bredere palet af limsystemer med afsæt i et udvidet forsknings- og udviklingssetup samt en udbygget service- og logistikplatform til flere markeder. Vi opnår dermed en større balancering af forretningen såvel geografisk som segmentmæssigt, runder Lars Christensen af.


Dana Lim ejes af Kai Hansens Fond, der siden 1955 har uddelt den årlige Dana Lim pris i efteråret. Her blev der i år gjort en undtagelse, idet uddelingen blev fremrykket et halvt år for at understøtte det akutte behov for forskning i behandling af COVID-19. Prisen på 500.000 kr. gik således til et forskningsprojekt på Hvidovre Hospital under ledelse af overlæge prof. Thomas Benfield.


Læs mere om Dana Lim Prisen her