<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Fra trælast til leverandør: 6 måneder i sælgerstolen
dana lim

Fra trælast til leverandør: 6 måneder i sælgerstolen

Billede 3
Michael Frost Sørensen har nu rundet de første 6 måneder som sælger hos os. Forinden havde Michael været tilknyttet en trælast ejet af XL-BYG i over 19 år. Et indgående kendskab til branchen og ekspertise i vejledning af fagprofessionelle har givet Michael gode vilkår for skiftet fra en trælast til leverandør. Der stilles dog markant højere krav til ens tekniske viden, når man er et skridt længere tilbage i værdikæden, men Michaels iver efter at dygtiggøre sig har givet afkast fra dag ét for både ham og os.

Michael har gennem 19 år som sælger i en trælast indsamlet tonsvis af erfaringer om branchen og slutkunderne. Den viden kombineret med Michaels engagerende væsen er kommet hele detailsalgsteamet hos Dana Lim til gode. I hvert fald hvis man spørger salgschef Flemming Drewes:

- Michael er på rekordtid blevet et velkendt og anerkendt ansigt internt såvel som eksternt hos vores kunder i byggemarkeder, trælaster, byggecentre osv. Skiftet fra sælger i detailhandlen til en leverandør kan være udfordrende, men Michaels interesse for kollegaer og kunder samt hans indstilling til at øge sin viden om vores omfattende sortiment har givet ham den bedst tænkelige start.

Et skridt bagud i værdikæden

Michael har fra start overgået alle forventninger og var allerede selvkørende i løbet af 14 dage.

- Michael har fra dag ét gået på med krum hals og sat et yderst positivt aftryk. Hans måde at anskue relationen med forhandlere har været med til at styrke måden, som vi tilgår markedet. Hans nye perspektiver fra detailhandlen har bidraget til nogle rigtig konstruktive samtaler blandt vores sælgere til salgsmøderne, hvilket har resulteret i, at vi er kommet endnu tættere på kunderne, siger Flemming og fortsætter:

- Det tager tid at omstille sig fra sælger i detailhandlen til en leverandør, hvor man skal have en mere dybdegående forståelse af det tekniske ved vores produkter, men Michael har på mange måder sat nye standarder for, hvor hurtigt ting kan lade sig gøre. Han gør meget på den halve tid af, hvad man kan forvente af nye medarbejdere. Det er alt fra at sætte sig ind i sortimentet og prislister til hans inddragelse i større projekter og opbyggelsen af stærke kunderelationer.

Kommende 10-års jubilar

Mere end 19 år. Så længe var Michael tilknyttet sin tidligere arbejdsplads bl.a. fordi, der var et tæt sammenhold samt fokus på sparring mellem og udvikling af medarbejderne. Det var også, hvad Michael havde hørt om Dana Lim, hvilket var en af årsagerne til, at han takkede ja til jobbet, da han søgte nye udfordringer for et halvt år siden.

- En af grundene til, at jeg faldt så hurtigt til, skyldes atmosfæren og virksomhedskulturen. Fra første arbejdsdag sørgede mine kollegaer for, at jeg følte mig som en del af holdet. Hos Dana Lim er intern sparring på tværs af afdelinger naturligt, og alle står altid klar til at hjælpe hinanden, udtaler Michael og afrunder:

- Det føltes virkelig som om, at man er del af en stor familie, hvor alle vil hinanden det bedste. Det lyder som en dårlig kliché, men de utallige billeder i hallen af medarbejdere, der har haft 10 og 25-års jubilæer, taler sit tydelige sprog om Dana Lim som arbejdsplads. Det er ikke noget man ser mange steder i dagens Danmark og mon ikke, at jeg også bliver repræsenteret på væggen om 9,5 år.