<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> God tur til Team Rynkeby
dana lim

God tur til Team RynkebyDe kommende uger skal cykel
holdet Team Rynkeby tilbagelægge tusindvis af kilometer europæisk landevej for at samle penge ind til kræftramte børn og deres familier. Som mangeårig guldsponsor ønsker vi rytterne en rigtig god tur mod cykelsportens hovedstad Paris.  


Team Rynkeby, nordens største velgørenhedscykelhold, har i år slået alle rekorder og samlet det højeste antal deltagere nogensinde. Når startskuddet går d. 8. juli, er 1.700 gulklædte cykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 44 hold fra seks lande således klar til at tage turen til cykelsortens hovedstad Paris.


En sag der nytter
De penge, som de danske Team Rynkeby-cykelhold indsamler, går ubeskåret til Børnecancerfonden. Børnecancerfonden arbejder bl.a. med at styrke forskning i diagnostik og behandling af kræft hos børn, samt for at forbedre vilkårene for de syge børn og deres familier.


Hos Dana Lim er vi ikke i tvivl om, at dette er en sag, som er vær at støtte. For selvom videnskaben er kommet langt de senere år, så er sygdommen fortsat skyld i flest sygdomsrelaterede dødsfald blandt børn i alderen 1 til 15 år. Der er derfor brug for en målrettet forskningsindsats i børnekræft for at udvikle bedre behandlingsformer, så børnene ikke alene overlever, men kan leve et normalt liv efter deres sygdom.

Mangeårig guldsponsor
For 4. år i træk sponserer Dana Lim Team Københavns ryttere, hvis karakteristiske gule dragter vi bl.a. har været med til at sponsere. Og det vækker stolthed at støtte så god en sag, fortæller adm. direktør Lars Christensen:


- Team Rynkeby er med til at skabe løbende opmærksomhed omkring Børnecancerfondens arbejde. Det er et utrolig godt initiativ, der virkelig gør en forskel for kræftramte børn og deres familier. Både store såvel som små bidrag hjælper, og det er fantastisk at være en del af et projekt, der er i stand til at skabe et så overvældende engagement på tværs af hele norden, siger han og fortsætter:


- Som mangeårig guldsponsor glæder vi os ikke mindst over, at det er et koncept, som bliver ved med at vokse. Sidste år gav Team Rynkeby en rekorddonation på intet mindre end 43 mio. kr. til Børnecancerfonden, hvilket er sød musik i vores sponsor-ører.


Team Rynkebys 44 hold kører ad forskellige ruter til den franske hovedstad og forenes i Paris lørdag den 15. juli. Ifølge Team Rynkeby Fonden vil op imod 5.000 pårørende modtage velgørenhedscykelholdet og runde af årets indsamlingsarbejde med en kæmpe folkefest.