<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Håndværkernes nye favorit er landet på hylderne
dana lim

Håndværkernes nye favorit er landet på hylderne

Billede 1
Den stigende efterspørgsel på multifunktionelle produkter, der samtidig også opfylder miljøkrav er ikke gået ubemærket hen hos Dana Lim. Derfor lancerer virksomheden nu Combi Tack 547, der nemt kan anvendes til de mange forskellige opgaver.

Dana Lims seneste skud på stammen i form af Combi Tack 547 har nu fundet sin plads i de danske byggemarkeder. Det nye produkt er en kombination af lim og fugemasse, hvilket giver en høj grad af effektivitet til hverdagens opgaver. Udover Combi Tack 547, som er tilgængelig i seks farver, lancerer Dana Lim også den transparente version, Clear Tack 542.

- Combi Tack og Clear Tack rammer lige ned i markedets efterspørgsel på multiprodukter, der er effektive og som kan bruges til en bred vifte af opgaver. Samtidig har vi fra Dana Lims side ønsket at tilbyde markedet et produkt, der har de rette miljøvurderinger, lyder det fra Flemming Drewes, der er salgschef hos Dana Lim, der fortsætter:

- Når vi taler med vores kunder, er der et ønske om at kunne benytte sig af et produkt til mange forskellige opgaver. Her vil Combi Tack være det oplagte valg – og vi tror på, at vi har at gøre med ny favorit.

Et ultimativt allround-produkt

Rundt omkring i det danske land er der mange, der tackler mange forskellige opgaver både inden- og udendørs, hvilket tidligere har krævet forskellige produkter. Med Combi Tack bliver livet dog markant lettere, da man kun skal have et produkt med sig.

- Nogle kunder ønsker et universet produkt til at løse deres opgaver nemt og hurtigt. Det løser vi, da Combi Tack er designet til at løse mange forskellige opgaver i løbet af dagen, siger Flemming Drewes og uddyber.

- Med Combi Tack 547 har man det bedste allround-produkt. Det har man, da det kan anvendes til fuger, tætninger samt monterings- og lim-opgaver. Derudover er produktet godkendt til både gulvfuger og sanitetsfuger.

Opfylder miljøvurderinger

Sidst, men ikke mindst peger Flemming Drewes på, at det er vigtigt at man som leverandør hele tiden holder sig opdateret på de gældende miljøkrav, så kunderne kan benytte sig at produkterne uden at skulle bekymre sig.

- For os er det helt afgørende, at vi er en troværdig sparringspartner for vores kunder. Derfor er vi hele tiden opdateret på kravene, og både Combi Tack og Clear Tack opfylder de danske miljøkrav og de kan indgå i certificerede byggerier, siger Flemming Drewes.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Teknisk service på tlf. 56 64 00 75 eller send os en e-mail: tekniskservice@danalim.dk