<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> I front med service og dialog
dana lim

I front med service og dialog

Kun de bedste materialer er gode nok, når Bording Fronts leverer fronter og komponenter til køkken- og møbelindustriens førende danske og udenlandske virksomheder. Den flerstrengede og effektive produktion kræver både standardprodukter og skræddersyede specialløsninger – begge dele services, som Dana Lim er frontløber for.  

 

 

Danske Bording Fronts har i mere end 40 år leveret fronter og møbelkomponenter til den nordeuropæiske køkken- og møbelindustri. Virksomheden leverer alt fra fronter i massivtræ og MDF til finerede og laminerede fronter til bl.a. til køkkenlåger, rammelåger, pladelåger og plankelåger. Produktporteføljen omfatter desuden en del møbelkomponenter til f.eks. vinduesinddækninger.

 

Stiller krav til samarbejdspartnere

- Vores produktionsapparat rummer en lang række maskiner af forskellig størrelse, som løser alt fra overfladebehandling til finering og bearbejdning af kundernes emner. Også limarbejde spiller en vigtig rolle i vores produktion, der både udfører limning af forskellige træsorter, taplimning samt kantlimning af fronter og møbelkomponenter. Alt i alt en alsidighed, som stiller krav til løsninger såvel som serviceniveau hos vores samarbejdspartnere, fortæller direktør Jørgen Kristensen. 

 

Dana Lim har de seneste 8 år samarbejdet med den jyske virksomhed, der for længst har gjort en række af vores velkendte standardprodukter til en fast del af produktions-repertoiret. F.eks. anvendes urealim til limning af finér, ligesom PVA lim bruges til laminering af fronter. Montagelim tages i brug til en række opgaver i forbindelse med bl.a. glas og spejle. Udover porteføljen af standardlime omfatter samarbejdet også løsninger, som er specialudviklet til virksomhedens behov, forklarer Ingolf Jensen, der er salgskonsulent hos Dana Lim: 

 

- Bording Fronts flerstrengede produktion kræver ofte skræddersyede løsninger, som vi fremstiller til den givne opgave. F.eks. opstod der på et tidspunkt et behov for en lim, som matchede varmegraderne i deres finerpresser. En sådan løsning hiver man ikke bare ned fra hylden. Alt i alt er vores samarbejde kendetegnet ved en tæt sparring om den individuelle produkttilpasning og -optimering, som deres produktion kræver.

 

Konkurrencedygtige produktionsforhold

Som underleverandør til en lang række køkken- og møbelproducenter er nye og anderledes ordrer en del af hverdagen hos Bording Fronts. Her spiller dialogen med Dana Lim ofte en vigtig rolle i opsporingen af de rette løsninger, som passer til opgaverne såvel som produktionsudstyret. Jørgen Kristensen uddyber:

 

- Leveringssikkerhed, kvalitet og korte leverancetider er alfa og omega i vores forretning. Det præger vores produktion, som derfor skal være gearet til at kunne håndtere opgaver af forskellig størrelse. Dana Lims korte reaktionstid, tekniske knowhow og indgående kendskab til vores specifikke behov er med til at bane vejen for en effektiv og veltrimmet proces, der er rustet til at imødekomme markedets behov.