<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Indvendige fuger med flot finish
dana lim

Indvendige fuger med flot finish

Den elastiske phthalat- og tinfri Danaseal Interior 521 gør det nemt at opnå indendørs fuger, som bevarer en ren og glat finish. Samtidig letter dens smidige konsistens vejen til de gode resultater.

 


Med Danaseal Interior 521 har Dana Lim udviklet en løsning, der er skræddersyet til indendørs fugning i bl.a. gipsvægge samt omkring vinduer og døre. Den elastiske interiørfuge er bl.a. kendetegnet ved en overflade og bearbejdningstid, der gør det lettere at opnå og bevare en flot finish.

 

Fuger fri for snavs og smuds

Udover at være antistatisk er Danaseal Interior 521 kendetegnet ved at være meget mat og tør i overfladen – en egenskab, som gør fugen ekstremt afvisende over for både snavs og smuds. Derudover medvirker dens let bearbejdelige og smidige konsistens til, at det optimale resultat altid er inden for rækkevidde.


Fugens meget matte og tørre overflade er ekstremt snavs- og smudsafvisende, så kunden altid har glæde af ren og pæn fuge. Mange elastiske fugeprodukter, som fremstår blanke, har en tendens til at blive klistrede og dermed fedtede, samt at suge støv og smuds til sig med det resultat, at fugen virker snavset, uvasket og med en tendens til at gulne, fortæller fugeentreprenør Hans Jørgen Makne om Danaseal Interior 521.


- Udover at give flotte resultater er det afgørende for os at de produkter, som vi bruger, er gode at arbejde med. Visse fuger har den uheldige effekt, at man risikerer at ”trække” produktet med, når man glitter, hvorefter der skal bruges tid på at glatte ujævnhederne ud.

 

- Danaseal Interior 521 har en langt mere smidig og lækker konsistens, og det gør den lettere at skrabe og langt mindre tilbøjelig til at ”følge med” pinden, når fugen skal formes, hvilket gør vores arbejde lettere og mere effektivt. Og pga. dens lange hærdetid kan man sprøjte op til 20 m fuge ud, som kan bearbejdes, uden at fugen sætter skind, hvilket gør vores arbejdsproces langt mere effektiv, fortsætter han.

 

Hindrer svindrevner

Danaseal Interior 521 har en høj elasticitet sammenlignet med andre fugemasser, så fugeentreprenøren undgår problemer med svindrever i de indvendige fuger. Og fordi den er udviklet til indendørs brug, er den fri for UV-beskyttelse, hvilket, kombineret med dens phthalat-, tin- og lugtfri indhold, gør den til et mere miljøvenligt valg for både håndværkeren og slutbrugeren.