<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> KVALIFUGE ApS blev ’Årets fugemand 2020’
dana lim

KVALIFUGE ApS blev ’Årets fugemand 2020’

KVAILIFUGE

Den 12. juni var det blot anden gang i verdenshistorien, at ’Årets fugemand’ skulle kåres ved det prestigefyldte awardshow Årets Håndværker, der denne gang blev sendt online på Facebook. KVALIFUGE ApS blev vinder af fugekategorien, der igen i år havde Dana Lim som sponsor. Indehaver Kent Madsen tror på, at god kunderådgivning og sund fornuft har hevet sejren i land.

Fuge er en essentiel del af ethvert byggeri. Ikke bare skal der fuges rundt om vinduer og døre – der findes også vådrumsfuger, brandfuger og gulvfuger, ligesom mange elementbyggerier tætnes med dette uundværlige byggemateriale. Og det kræver håndelag, for at man kan blande sig blandt de bedste. I år kan Kent Madsen og KVALIFUGE ApS nu prale med at være ’Årets fugemand 2020’. Fredag den 12. juni blev de nemlig kåret til Årets Fugemand ved awardshowet Årets Håndværker.

Sund fornuft hiver sejren i land

Spørger man en tydeligt stolt Kent Madsen, ejer af KVALIFUGE ApS, hvordan man bliver ’Årets fugemand’, er svaret rimeligt klart.
- Vi bruger vores sunde fornuft, og vi hilser pænt på høj som lav. Det er vigtigt, at vi som håndværkere ikke bare er nogen, der kommer og går. Selvom det for mange ’bare’ er en fuge, gør vi en dyd ud af at fortælle og rådgive vores kunder om løsningerne.

Han fortsætter:

- Gutterne skal opføre sig ordentligt, og det gør de bestemt også. Det er denne flotte pris et tydeligt bevis på. Vi går langt for en god anmeldelse. Alle i firmaet ranker ryggen en ekstra gang, når sådan en anerkendelse kommer ind ad døren.

Kent og gutterne skal fejre prisen i nye lokaler


Normalt finder Årets Håndværker sted i Cirkusbygningen i København, og det gjorde selve kåringerne også i år. Men med de forholdsregler, der skal tages for tiden, var det ikke muligt at have publikum fysisk til stede i Cirkusbygningen. Derfor måtte Kent og gutterne blive hjemme.

- Vi er kede af, at vi ikke fik den oplevelse med i år, specielt når vi ender med at løbe med sejren.

Men i forbindelse med at vi snart flytter i større lokaler, tænker jeg at holde en fest, hvor vi blandt andet også fejrer prisen som ’Årets Fugemand 2020’.

Rasmus Qvist, salgschef her i Dana Lim, er også ked af, at statuetten ikke kunne overrækkes direkte på scenen i Cirkusbygningen i år. Det vigtigste er efter hans mening trods alt at få fejret det gode håndværk.

- Flid, god rådgivning og veludført håndværk er noget, der skal hyldes. I Dana Lim går vi op i stoltheden ved arbejdet og arbejder altid efter at levere kvalitetsprodukter, der gør det nemmere at udføre kvalitetshåndværk. Det er vigtigt at fejre håndværkerne, også selv om omstændighederne er vanskelige. Derfor er det også naturligt, at vi igen i år støtter op om ’Årets Fugemand’. Herfra skal lyde et kæmpe tillykke til Kent og alle hans ansatte i KVALIFUGE ApS.

Hvis du ikke fik set Årets Håndværker 2020, kan du se hele showet, hvor Adam Duvå Hall er vært på showets Facebook-side.