<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Kurser der gør dig til eksperten!
dana lim

Kurser der gør dig til eksperten!

Har du styr på din fugning, lim og spartelmasse? Vi tilbyder kurser i Odder og Køge, men vi kan også komme på besøg hos din virksomhed. Vi opsætter nemlig også skræddersyede kurser, hvor vi hjælper jer med at blive endnu skarpere på konkrete produkter eller udfordringer, som I møder i dagligdagen med jeres kunder.

Kurserne afholdes af Bjarne Holm, der er Uddannelseskonsulent og ekspert i vores produktsortiment. Bjarne er altid åben for spørgsmål, så vi kommer godt rundt om jeres konkrete udfordringer. Således bliver I klædt bedst muligt på, til jeres dialog med og spørgsmålene fra kunderne.

Kurserne giver jer altså endnu bedre mulighed for at vejlede slutbrugeren, så I kan sælge løsninger og ikke bare enkeltstående produkter. Et kursus tager typisk 1 arbejdsdag, hvor deltagerne efterfølgende får udleveret et diplom. Derudover får I naturligvis tilsendt al kursusmateriale elektronisk.

Mini kurser vil typisk vare ca. 2 timer og kan afholdes direkte hos din kunde eller i jeres butik.

Kontakt Bjarne allerede i dag og book det kursus der passer dig!

1637651178-8dys4t79BjarneHolmsmall

Bjarne Holm

Uddannelseskonsulent

Telefon:+45 40 10 35 32