<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nye, stærke profiler med kundefokus hos Dana Lim
dana lim

Nye, stærke profiler med kundefokus hos Dana Lim

Med en ny marketingchef og en ny salgskonsulent skærper vi fokus på de kunderettede aktiviteter og retter blikket mod de nordiske markeder.


Mød Birgitta og Rass. Det er vores to nye kolleger i Dana Lim. De skal være med til at tegne Dana Lim udadtil og have fokus på de kunderettede aktiviteter.


Rass Gottschalck
 er vores nye marketingchef, og han bliver ansvarlig for de samlede marketingaktiviteter. Han kommer med mange års brancheerfaring, blandt andet fra Flügger, PPG Industries og Saint-Gobain, hvor han har fungeret som henholdsvis brand manager og marketing lead.


- Dana Lim har allerede en stærk profil og er kendt for høje standarder for kvalitet, miljøvenlighed og kundeservice. Jeg glæder mig til at videreudvikle marketingindsatsen hen mod endnu mere kundefokus i vores profil og i den måde, vi møder vores kunder og forhandlere på, siger Rass Gottschalck, som bliver ansvarlig for marketingaktiviteterne på de nordiske markeder.


Netop det nordiske spor kommer til at fylde mere hos os fremover.


- Vi kommer til at tænke mere nordisk i vores marketing. Det betyder blandt andet at vores strategier differentieres og målrettes de enkelte markeder, så vi ikke bare kopierer strategien fra Danmark, siger Lars Christensen adm. direktør hos Dana Lim, og tilføjer at målet overordnet set er at blive markedsledende i de øvrige nordiske lande, ligesom Dana Lim er det i Danmark i dag.


Birgitta Mathiesen
 tiltræder som salgskonsulent i Nordsjælland og København. Med erfaring som konsulent fra blandt andet Mascot og Bjerregaard Sikkerhed, kommer Birgitta også til Dana Lim med erfaring fra branchen.


Ud over høj produkt-faglighed, har vi hos Dana Lim fokus på et tæt samarbejde med forhandlere. Det sikrer dels rådgivning på et højt fagligt niveau, dels at forhandlerne udnytter deres salgspotentiale hos den enkelte slutkunde optimalt. Derfor er en stærk kommerciel organisation vigtig.


- Jeg er glad for at have et stærkt hold om bord, der sikrer at mødet med vores kunder og slutbrugeren foregår med professionel og stærk rådgivning i tæt samarbejde med forhandlerne, siger Lars Christensen.