<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nye spande lavet af 50 procent genanvendt plast
dana lim

Nye spande lavet af 50 procent genanvendt plast

Nye spande_2_1
Snart introducerer vi vores nye spande i 50 % genbrugsplast. Samme gode design og holdbarhed, men med en reduktion i CO2-aftrykket på 19 %. Sammen med vores andre løbende tiltag går vi med små skridt mod den nødvendige grønne omstilling, som skal leveres de kommende år.


Mange bække små gør en stor å. Det er essentielt for vores fælles fremtid, at vi som producent sikrer en mere bæredygtig produktion. Det er også en af grundene til, at vi her hos Dana Lim har en grøn omstilling for øje i de kommende år. Marketing Manager Rass Gottschalck fortæller:

- Med vores øgede fokus på en grøn omstilling er reduktionen af CO2 i forbindelse med vores emballage et naturligt sted at kigge hen. Derfor har vi med indførslen af nye spande i genbrugsplast mulighed for at reducere CO2-aftrykket med 19% i forhold til de spande, vi benytter nu.

Sammen med andre tiltag går vi med små, men sikre skridt mod den nødvendige grønne omstilling, som skal leveres de kommende år.  De nye spande er nøje udvalgt, da vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

- Når man står ude på byggepladsen, er det vigtigt at spanden holder. Den kan være nok så bæredygtig, men hvis den går nemmere i stykker, så kan vi ikke forsvare valget. Men her har vi fundet en spand, der har samme kvalitet som før, men hvor andelen af genbrugsplasten i spand og låg udgør 50%, fortsætter Rass Gottschalck.

Først de svanemærkede produkter

Produktionen af de mere bæredygtige spande er ikke helt som en normal emballage-produktion. Råvaren til produktionen af de mere bæredygtige spande er delvist produceret af indsamlet brugt plastmateriale som er sorteret, rengjort og granuleret igen. Herefter kan det indgå i den normale emballage produktion. Det gør at de nye bæredygtige spande er lavet af 50 % genanvendt plast og 50% ny plast.

De produkter som står til at være først i udrulningen af de nye spande, er vores svanemærkede vævlim og spartelmasser. Derefter er det vores ambition at skifte emballagen på vores resterende produktprogram til denne type emballage.

 

Du kan se alle vores svanemærkede produkter her