<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Øget support- og salgsfokus skal fastholde nordisk succeskurs
dana lim

Øget support- og salgsfokus skal fastholde nordisk succeskurs

Dana Lim fastholder vækstkursen i den skandinaviske byggeindustri, hvor fleksible og handlekraftige leverandører i stigende grad efterspørges. Med tilgangen af nye erfarne medarbejdere er vi således fuldt rustet til at imødekomme branchens fremgang såvel som erobre flere nordiske markedsandele.

 

Dana Lims nye medarbejdere

 

Den skandinaviske byggebranche har for alvor fået udsigt til fremgang efter flere års stilstand, og de samlede bygge- og anlægsinvesteringer ventes således at stige med 3,5 procent i 2016. Travlheden på byggepladserne mærkes også hos leverandørerne, og for Dana Lim har den øgede materialeefterspørgsel banet vejen for nye vækstmuligheder i den nordiske byggeindustri.

 

Proaktivitet og hurtig reaktionstid
Som Nordens førende producent af lim-, spartel- og fugemasse oplever vi således tydeligt et øget behov for proaktiv service og effektive kvalitetsløsninger blandt byggeriets professionelle.

 

- For os har kombinationen af tæt kundedialog og et bredt produktsortiment, der løbende udvides og videreudvikles, unægteligt været en god vækstkatalysator på det nordiske marked. Ikke mindst branchens dynamik og kundernes skiftende behov kalder på proaktivitet og hurtig reaktionstid. Egenskaber, der bl.a. banede vejen for, at vi i 2014 løb med prisen som Årets leverandør hos byggemarkedskæden Bolist, som er Sveriges førende leverandør til både professionelle og gør-det-selv-folk, fortæller adm. direktør Lars Christensen.

 

- I Sverige stiger efterspørgslen på fleksible og handlekraftige leverandører af kvalitetsløsninger, og det mærker vi positivt. F.eks. har vi leveret mere end 1000 liter brandfugemasse til Nordeuropas største hospitalsbyggeri Nya Karolinska Solna, supplerer markedschef Magnus Kvist fra Dana Lim Sverige.

 

Erfarne branchefolk styrker organisationen
For at indfri ambitionen om at følge med byggeriets vækst såvel som opnå øgede nordiske markedsandele har Dana Lim udvidet organisationen med tilgangen af to erfarne branchefolk. De nye medarbejdere skal bl.a. udbygge og styrke vores produktudvikling, salgsaktiviteter og tekniske service.

 

Således starter Per Svedenmark d. 1. september på udviklingslaboratoriet i Køge, hvor han skal varetage produktudvikling samt teknisk support til det svenske marked.  Hans mangeårige erfaring med udvikling af lim, spartel- og fugemasse omfatter bl.a. ansættelser hos Akzo Nobel og SIMFAS Sweden AB, hvor han de seneste fem år har arbejdet som udviklingschef.

 

D. 1. oktober tiltræder Stefan Hägg hos Dana Lim Sverige, hvor han får ansvar for en række større kunder på primært det svenske marked. Udover 16 års erfaring som salgschef hos SIMFAS Sweden AB har han i 12 år været ansat hos Bostik.

 

- Med tilgangen af de nye medarbejdere er vi nu endnu bedre rustet til at levere den rette kombination af kvalitetsløsninger, effektiv service samt tæt kundekontakt og rådgivning, som skal fastholde vores nordiske succeskurs. Det fortæller Lars Christensen om styrkelsen af organisationen, der det seneste år bl.a. også har omfattet ansættelsen af Rune Ludvigsen som country manager i Norge samt tilgangen af den danske salgschef Flemming Drewes.