<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Ronnie og Ronni rådgiver direkte på byggepladsen
dana lim

Ronnie og Ronni rådgiver direkte på byggepladsen


Du kender det sikkert. Der er et problem med den fugemasse eller lim, der er foreskrevet på projektet. Produktet virker ikke, som det skal! Så kan du heldigvis få besøg af Ronnie eller Ronni i en af Dana Lims fuldudstyrede demobiler.


De fleste håndværkere har prøvet det på et eller andet tidspunkt. Et foreskrevet produkt virker ikke, som det skal. Men hjælpen er tættere på end du tror. Dana Lims to demobiler, der tilsammen dækker det meste af Danmark, møder kunderne, dér hvor de har allermest brug for sparring og rådgivning: nemlig på byggepladsen. Hele idéen bag de to biler, der er pakket med produkter, er at skabe et bindeled mellem forhandleren, producenten og håndværkeren. Flemming Drewes, som er salgschef for detail hos Dana Lim, tog initiativet til demobilerne. Han fortæller:


-  Målet er jo altid at komme ud og møde slutbrugeren. Det gør vi bedst ved at besøge håndværkerne på byggepladsen eller hos vores forhandlere. På baggrund af det, købte vi den første bil i februar 2018 og i samarbejde med vores forhandlere, rykker vi ud til små og store ting. Vi ønsker at være med, der hvor problemerne er, så vi kan hjælpe med en løsning og folk kan komme videre i teksten.


Bilerne kan man kalde en slags kørende produktkataloger. De gør det muligt at teste samt at få råd og vejledning i brugen af et specifikt produkt lige på stedet.


- Det bliver ikke meget mere direkte. Der er et fuldt sortiment i bilerne. Vi kan teste løsningen direkte på byggepladsen og på de emner, hvor produktet i sidste ende skal bruges. Vi ved, at håndværkerne gerne vil være hands-on med produktet. Det får de mulighed for, når vi kommer ud, fortsætter Flemming Drewes.


At demobilerne er blevet taget godt imod, er der vist ingen tvivl om. Positive tilkendegivelser fra både forhandlere og håndværkere gjorde, at der i starten af 2019 blev indkøbt endnu en demobil, så styrken kom op på to biler. Som førere og dermed kørende konsulenter af bilerne finder man Ronnie og Ronni. Ronnie Bendtsen er salgskonsulent på Sjælland og Ronnie Korsgaard på Fyn og i Sønderjylland.


Hvis du kunne tænke dig at få besøg af en af bilerne, kan du enten tage fat i din lokale forhandler af Dana Lim produkter eller ringe direkte til din lokale salgskonsulent