<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Sådan har coronapandemien påvirket PKI Supply
dana lim

Sådan har coronapandemien påvirket PKI Supply

pki


Tre måneder, hvor kundernes produktion har været minimal eller helt gået i stå, har sat sine spor. Alligevel har vi hos PKI Supply sikret levering og produkter til alle vores kunder – også i udlandet.

Som så mange andre virksomheder har vi hos PKI Supply også mærket konsekvenserne af coronapandemien. Vores kontor i Fredericia har været åbent i hele periode og vi har været leveringsdygtige af vores lim og hærder i hele perioden. Det skyldes, at vores leverandører og dem, der producerer varer for os, ikke har været lukket ned. Samtidig har al logistik og transport fungeret som normalt i Danmark, mens vi i udlandet har oplevet større køer, men sammen med gode samarbejdspartnere har vi alligevel sikret levering til tiden til alle vores kunder.

På trods af det har coronapandemien alligevel betydet, at vi ikke har kunne arbejde med de mange løbende projekter, vi havde gang i for nye og eksisterende kunder. Det har heller ikke været muligt at køre tests hos kunderne, da det kræver et fysisk besøg i kundernes produktion, som naturligvis ikke har været muligt på grund af corona.

– Vi havde planlagt en markant vækst i 2020, men vi kan se nu, at det ikke bliver muligt. Vi kommer ikke til at kunne hente det tabte i løbet af efteråret, og derfor må vi indstille os på, at den planlagte vækst bliver noget mindre, siger Karl Brynningsen, direktør for PKI Supply og fortsætter:

– Juni måned bliver bedre end de tre forgående måneder, så udviklingen går i den rigtige retning. Vi har også medarbejdere sendt hjem på lønkompensation, men vi håber, at alle mand kan være tilbage på kontoret igen efter sommerferien, siger Karl Brynningsen.

Det fysiske møde bliver ikke erstattet af et digitalt
De seneste tre måneder har vores medarbejdere også stiftet bekendtskab med onlinemødetjenesterne Skype, Teams og Zoom. Det har været møder med kunder og leverandører, og det er en erfaring, som vi tager med videre, selvom det ikke kommer til at erstatte de fysiske møder.

– Vi kan sagtens fremadrettet tage flere møder på den måde, så vi ikke behøver at rejse til ligeså mange møder i fremtiden. Min erfaring siger dog, at det fysiske møde er stærkere, så vores primære møder forbliver fysiske, siger Karl Brynningsen.

Vores danske kunder er så småt begyndt at åbne op for produktion og mulighed for besøg igen, men i udlandet er der stadigvæk lukket helt ned. I f.eks. Ukraine og Polen, hvor vores to datterselskaber ligger, er det ikke muligt at mødes fysisk endnu. Vi forventer dog, at de i løbet af juni vil åbne mere op i takt med resten af Europa. Derfor har vi en forhåbning om, at vi er normaliseret igen efter sommerferien.

Vi holder åbent hele sommeren
Vores kontor og produktion holder også åbent hele juli måned. Vi leverer, som vi plejer, ligesom vi selvfølgelig gerne kommer på besøg hos vores kunder og samarbejdspartnere, hvis der er behov for det.

I sommerferieperioden kan du derfor altid få fat i en af vores medarbejdere på telefon 7624 0240 eller på mail salg@pki.dk.