<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> To erfarne brancheprofiler skal ud på landevejene
dana lim

To erfarne brancheprofiler skal ud på landevejene
Billede 1

Skandinaviens største producent af lim, fuge- og spartelmasse har tilknyttet to nye sælgere i form af Mette Jørgensen og Sussi Beblein. Salgschef hos Dana Lim, Flemming Drewes fortæller, at de to nye passer perfekt ind på holdet.

Mette Jørgensen og Sussi Beblein er begge startet som sælgere hos Dana Lim. Mette kommer til at køre ud til kunderne på Vestsjælland og Fyn, og Sussi til kunderne på Østsjælland og Lolland/Falster. De to nye sælgere kommer med et stort branchekendskab og salgschef i detail hos Dana Lim, Flemming Drewes, er ikke i tvivl om, at de to profiler er de helt rigtige til organisationen.

- Jeg glæder mig til at samarbejde med Mette og Sussi. Mette har både været butikschef og intern sælger i Brødrene Dahl i Odense. Derfor er hendes kendskab til branchen og især den relations-skabende del af arbejdet højt, siger Flemming Drewes og fortsætter:

- Sussi har en baggrund som maler, og så har hun stor erfaring inden for salg med sine 10 år i forskellige salgspositioner. Den kombination kommer til at give kunderne på Østsjælland og Lolland/Falster en ekstremt kompetent sparringspartner, der har et godt og bredt kendskab til deres ønsker og udfordringer.

Stærke relationer er afgørende

For Mette Jørgensen var tiden inde til at prøve noget nyt – og det var vigtigt for hende, at hun fik muligheden for at opbygge tætte relationer til kunderne. Med et Dana Lim-logo på bilen mener hun, at der er rigtig gode chancer for, at det lykkedes.

- For mig er de gode relationer helt afgørende – og når fundamentet for dem er stærke produkter og høj faglighed, har jeg en fordel fra start. Det betyder, at jeg fra mine første kundebesøg er blevet mødt med en høj grad af tillid, lyder det fra Mette Jørgensen.

I forlængelse af dette peger Sussi Beblein på, at hun ser Dana Lim som en virksomhed, der tør at gå forrest inden for kundeservice, salg og udvikling.

- Igennem min tid som maler og efterfølgende som sælger har jeg altid set Dana Lim som en frontløber i branchen inden for samtlige aspekter, lyder det fra Sussi Beblein, inden hun afslutter:

- Dana Lims værdier om at tage hånd om hinanden og kunderne er ikke blot fine ord– det bliver i høj grad også praktiseret ude i virkeligheden.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Teknisk service på tlf. 56 64 00 75 eller send os en e-mail: tekniskservice@danalim.dk