<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Trofaste medarbejdere hænger ikke på træerne
dana lim

Trofaste medarbejdere hænger ikke på træerne

 

Det er nærliggende at tro, at man som limproducent har nemt ved at få ansatte til "at hænge ved". Det er dog ikke mange firmaer forundt at have medarbejdere, der holder 40-års jubilæum. Derfor glæder vi os ekstra meget over at fejre Evelyns 40-års jubilæum i dag.

Evelyn Gøtterup fejrer i dag 40-års jubilæum og har de seneste 20 år haft sin daglige gang i indkøbsafdelingen hos Dana Lim. Evelyn sidder med disponering af varer samt kontakt med leverandører. Hun er utrolig vellidt, både blandt kolleger og de leverandører, hun har en fast kontakt med.


Evelyn har været en del af Dana Lims udvikling igennem de sidste 40 år. Udvidelse af Dana Lim, højteknologisk udvikling af produktionen og skiftende markedstendenser er bare nogle af de få emner, som tiderne har budt på. De mange spændende udfordringer har dog ikke taget pusten fra Evelyn.


Hos Dana Lim tror vi på, at det er glæden ved arbejdet og den gode atmosfære, der får vores kolleger til at blive. Vi er klar over, at gode medarbejdere ikke hænger på træerne, og derfor blev vi i 2018 certificeret hos det internationale konsulenthus Great Place to Work. For en god virksomhedskultur, der hylder trivsel, tillid og faglig stolthed, har altid været på toppen af dagsordenen her i Dana Lim.


Evelyn bor til daglig i Vemmedrup nær Køge sammen med sin mand. Med fire børn og en masse børnebørn bliver der heller ikke siddet meget stille på hjemmefronten.


Her fra Dana Lim skal der lyde et kæmpe stort tillykke.