<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Kom på fornavn med en forbedret klassiker
dana lim

Der er godt nyt til de dedikerede brugere af MS Byggefuge 522. Den populære MS polymerfugemasse lanceres nemlig i en ny og forbedret udgave ved navn Sealflex Hybrid. Udover bedre elasticitet samt hurtigere og bedre hærdning ved selv lave temperaturer sikrer opgraderingen en åbentid på op til 90 min.

Med opgraderingen af MS Byggefuge 522 har de trofaste brugere af den populære klassiker fået en løsning, der både sikrer en mere effektiv arbejdsgang samt forbedrede slutresultater. Den neutralt fugthærdende byggefuge, som har været en fast del af Dana Lims produktportefølje i mange år, skifter samtidig navn og hedder nu Sealflex Hybrid.

Forbedret vedhæftning mindsker fugeslip
Sealflex Hybrid anvendes fortsat som universal ude- og indendørs konstruktionsfugemasse i byggeri og industri. Samtidig sikrer den forbedrede formel et løft til håndværkerens arbejdsgang takket være en række forbedringer. Det gælder ikke mindst en forbedret vedhæftning, som minimerer risikoen for fugeslip. Samtidig udvides sortimentet med cementgrå i poser, hvilket gør det endnu lettere at finde en farve, der passer.

En anden egenskab, der har fået et nøk opad, er hærdningen. Det medfører bl.a., at fugemassen ved selv lave temperaturer er i stand til at hærde helt igennem, hvilket minimerer risikoen for fugeslip og revner. Lars Wulff, der er marketingchef hos Dana Lim, supplerer:

- Fugemassen hærder ved en reaktion med luftens fugtighed og danner en elastisk fuge. Men med den optimerede Sealflex Hybrid er håndværkeren sikret en hurtigere hærdning, hvilket betyder, at fugen hurtigere kan optage bevægelser, samtidig med at risikoen for støv og snavs på overfladen minimeres. Kombineret med en CE-klasse på 25LM sikrer den hurtigere og mere ensartede gennemhærdning desuden en optimal elasticitet.

Lang åbentid effektiviserer arbejdstiden
Ifølge Lars Wulff kan der være solide tidsbesparelser at hente i den forbedrede Sealflex Hybrid. Det skyldes ikke mindst den lange åbentid på op til 90 minutter, som giver håndværkeren mulighed for at fuge mere, inden han glitter. Samtidig gør den øgede smidighed det lettere at trykke massen ud af emballagen.

- Opgraderingen er vores forsøg på at levere det bedste fra silicone- og polyurethan-fugemasser, som MS Byggefuge 522 rummer, men i en ny forbedret udgave, der optimerer håndværkerens arbejdsgang yderligere, hvad angår effektivitet såvel som resultater. Samtidig er den stadig helt lugtfri og neutral, ligesom den fortsat har en unik bestandighed mod klimatiske påvirkninger, pointerer han.

Ligesom forgængeren kan Sealflex Hybrid overmales og er særlig velegnet til ekspansionsfuger, facadefuger og tætningsopgaver, samt til opgaver hvor der stilles krav om optagelse af store bevægelser og en stærk forsegling.

Som altid sidder Dana Lims tekniske service klar til at svare på spørgsmål vedr. brugen af Sealflex Hybrid.

Sealflex Hybrid 522