<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Brug Teknisk Service og få succes med opgaven
dana lim

Brug Teknisk Service og få succes med opgaven

 

Teknisk service 

Én enkelt henvendelse kan få stor betydning for, hvorvidt du når i mål med din opgave. Teknisk Service er din livline, når tvivlen melder sig om produktvalg, teknik, regler og krav mv. Så kontakt vores tekniske team og bliv klædt på til at fuldføre projektet effektivt og korrekt.

 

Hverdagen i byggeriet bliver gradvist mere kompleks, og branchens udførende mødes derfor med krav om teknisk indsigt og knowhow inden for stadig flere områder. Ud over det mangesidede produktsortiment, som bl.a. er at finde på trælasternes hylder, påvirkes de daglige arbejdsgange af en sand jungle af regulativer, byggekrav, miljøkrav og mærkningskrav, som løbende ændrer sig. Holder håndværkeren sig ikke på forkant med denne udvikling, får det hurtigt konsekvenser, for det kan koste dyrt at udføre en løsning forkert.

 

Nøglen til et bedre resultat

- Den rette knowhow kan være nøglen til mere end et tilfredsstillende resultat. Det kan hjælpe dig til at nå hurtigere og lettere i mål med opgaven, ligesom du kan spare penge ved at undgå for dyre eller forkerte produktkøb, reklamationer mm. Hvad enten du er professionel håndværker, industrikunde eller gør-det-selv-bygger, er det derfor altid en god idé at søge teknisk rådgivning, hvis du er tvivl om, hvordan du løser en opgave, fastslår Erik Andersen.

 

Som Dana Lims laboratoriechef står han i spidsen for et team á i alt 12 medarbejdere, der er dedikerede til at håndtere enhver henvendelse om produkternes egenskaber, og hvordan de bruges rigtigt til at opnå det bedst mulige resultat.

 

Kundernes livline

Hos Teknisk Service bistår man dagligt et bredt udsnit af Dana Lims kundegrupper, lige fra udførende, projekterende og rådgivere til gør-det-selv-byggere samt industri- og produktionsvirksomheder. Det afspejler sig i henvendelserne, som omhandler alt fra komplekse projekter til mindre reparationsopgaver. Også miljørelaterede spørgsmål optager stadig flere kunder – det være sig alt fra produkternes anvendelighed i forbindelse med eks. certificeret eller svanemærket byggeri, dokumentation for deres miljømæssige egenskaber mv.

 

- Der findes ingen ”dumme spørgsmål”, når du henvender dig til os. Det sker, at kunderne tøver med at kontakte os og først griber telefonen eller sender en mail efter at have tilgået opgaven forkert. Men jo før du vælger at inddrage os som livline, jo bedre kan vi give dig de bedste betingelser for at udføre arbejdet effektivt og korrekt, pointerer Erik Andersen.

 

Teknisk Service er åbent for henvendelser mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15. Har du spørgsmål om alt fra valg og anvendelse af Dana Lims produkter til anskaffelse af produktinformation og sikkerhedsdatablade, så ring på tlf. 56 64 00 75 ellers send en e-mail: tekniskservice@danalim.dk