<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim til kulørt branchetræf i Nyborg
dana lim

D. 15.-17. januar strømmede knap 1000 malermestre, lærlinge, producenter og oplægsholdere til malerbranchens største årlige samlingspunkt, Nyborg Stævnet. Igen i år var der rift om Dana Lims palet af løsninger – ikke mindst blandt de mange malermestre, der lagde vejen forbi standen.  

Nyborg Stævnet, som afholdes af Danske Malermestre og i år forløb d. 15.-17. januar, er malerbranchens største årlige begivenhed. Som en uformel ramme om både politiske, sociale og ikke mindst faglige strømninger i malerbranchen tiltrækker stævnet hvert år knap 1000 malermestre og lærlinge, producenter og oplægsholdere.

De besøgende mødes på kryds og tværs for at netværke, høre foredrag og debatindlæg om alt fra politik til livsstilstrends med bl.a. direktør Ole Draborg fra Danske Malermestre, tidl. Klima- og Energiminister Lykke Friis (V) samt livsstilsekspert Christine Feldthaus. Det største trækplaster var dog vanen tro de mange udstillerstande, hvor branchens producenter fremviser de nyeste produkter.

Et bankende hjerte for malerbranchen

Igen i år indtog Dana Lim Nyborg Stævnet med en bred palet af løsninger, der er udviklet til at optimere malerarbejdet, hvad angår både kvalitet og effektivitet. Og ifølge salgschef Lars Aabech bød arrangementet som altid på et par udbytterige dage i selskab med kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter:    

- For os byder stævnet på tre fantastiske netværksdage i faglighedens tegn og en fantastisk mulighed for at videreføre dialogen med kunder og samarbejdspartnere – det være sig alt fra leverandører til malermestre, forklarer han og fortsætter:

- Som markedsledende leverandør af spartel-, fugemasser og lim banker vores hjerte stærkt for at udvikle løsninger og services, som kan bidrage til at styrke malermesterens arbejdsgang. Som andre udførende stilles der stadigt stigende krav til malerens konkurrenceevne – noget, som udgør et væsentligt parameter i udviklingen af vores produkter og ikke mindst i den service og rådgivning, vi yder.

Kvalitet, effektivitet og miljø i højsædet

Ved Dana Lims stand kunne de besøgende bl.a. stifte bekendtskab med en palet af løsninger, der udover at skåne miljøet og forbedre arbejdsklimaet også skaber et sundt indeklima i den færdige bygning.

Det gjaldt først og fremmest den Svanemærkede produktserie Rulle- og Bazookaspartel 627, Letspartel Medium Ekstra 623 samt Vævlim Ekstra. Lanceringen af de Svanemærkede produkter var én af hovedårsagerne til, at Dana Lim ved sidste års messe vandt prisen for bedste udstillerstand.

Et andet hit i år var interiørfugen Danaseal Interior 521, der ligeledes er godkendt til Svanemærket byggeri. Lars Aabech forklarer:  

- Fælles for vores medbragte løsninger er, at de har den danske malermesters behov for øje. Det betyder, at de udover at ruste ham til en effektiv arbejdsgang uden kvalitetsmæssige kompromiser også skaber sundere arbejdsbetingelser for ham. Sidst men ikke mindst giver vi med bl.a. vores Svanemærkede produktserie, som overholder nogle af Nordens skrappeste miljøstandarder, maleren mulighed for at vælge den mest miljøvenlige løsning.

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om vores produkter, kan du kontakte vores Teknisk Service.