<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Både varme og kolde løsninger på BYGGERI '14
Artikler byggeriDK

Dana Lim viser for 16. år i træk på BYGGERI '14, hvordan dansk produktion med fokus på kundedialog, produktkvalitet og produktudvikling skaber mærkbare forbedringer for byggebranchen. Vi præsenterer bl.a. nyudviklede løsninger til vinterbyggeri med færre forsinkelser og effektiv passiv brandsikring.

 

Igen i år løber Skandinaviens største byggevaremesse, BYGGERI '14, af stablen med Køge-virksomheden Dana Lim på sin faste stand for 16. år i træk. Traditionen tro har Dana Lim medbragt både velkendte klassikere og helt nye lanceringer til messen, der i år finder sted d. 25.-28. februar. Men som altid handler messen for limproducenten først og fremmest om at møde kunderne der, hvor de er, forklarer marketingchef Lars Wulff. 

Fokus på kundedialog, høj kvalitet og produktudvikling

- Messen er endnu en mulighed for at videreføre den tætte dialog med kunderne, som kendetegner vores måde at gøre tingene på i det daglige. Vi har en god forståelse for deres behov, og det gør, at vi kan udvikle løsninger, som letter deres arbejdsdag og samtidig højner byggeriets kvalitet. I den forstand er messen også en mulighed for at vise, at en dansk produktion med fokus på kundedialog, høj kvalitet og produktudvikling er vigtig for at skabe løsninger med langvarig værdi, lyder det fra Lars Wulff.

Færre vinterforsinkelser fremover

Blandt de nyheder, som messedeltagerne kan opleve på Dana Lims stand, er den nye montagelim Cooltack, der som markedets eneste kan hærde i frostgrader, så vinterbyggeriet fremover vil opleve færre forsinkelser.

- Cooltack er en rigtig god nyhed for håndværkerne, som hvert år løber ind i problemer, når kulden sætter ind og forsinker hærdeprocesserne i forbindelse med monteringsopgaver. Teknologien bag Cooltack gør, at limen fungerer ligeså godt om vinteren som om sommeren, og dermed er den et skridt på vejen mod at nedbringe de forsinkelser, som ofte gør vinterbyggeri til en dyr affære, forklarer Lars Wulff. 

Enkel og effektiv brandsikring

Ud over Cooltack medbringer Dana Lim også den nyudviklede produktserie Fire Guard, der forbedrer byggeriets passive brandsikring. Produktserien, som er testet i henhold til de nyeste europæiske brandsikringsstandarder, forhindrer effektivt spredning af ild, varme og røg og kan anvendes til installationsgennemføringer og lineære fugninger. Lars Wulff uddyber:

- Fire Guard gør det lettere for håndværkerne at vælge den rette løsning til brandtætning af kabler, rør og ledninger, ligesom serien også letter arbejdet med brandsikker fugning af bl.a. vinduer, døre og skillevægge. Den er ligesom Cooltack endnu et eksempel på de gevinster, der opstår, når kvalitet og innovation går hånd i hånd med et indgående kendskab til de udfordringer, som byggeriets udførende og rådgivere står over for i det daglige.  

Både Cooltack og Fire Guard kan udforskes ved Dana Lims stand på BYGGERI '14 i selskab med en række af vores øvrige produkter, herunder en ny og elastisk interiørfuge til fugning inden døre. Den phthalatfri interiørfuge udmærker sig ved at være mat og tør i overfladen, hvilket betyder, at den er meget smudsafvisende. Samtidig har den en lang bearbejdningstid, som gør det lettere at opnå et pænt resultat.

Vil du høre mere om vores Fire Guard produkter kan du kontakte vores Teknisk Service.