<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Faglige kurser ruster altanmontører til pænere og mere effektivt fugearbejde
dana lim

Montørerne fra Altan.dk har netop afsluttet et fugekursus hos Dana Lim. Her har de ikke mindst lært om vigtigheden af den rette fugeopbygning, og hvordan man dimensionerer og glitter fugerne, så resultatet bliver så pænt som muligt. ”Vi har fået masser af knowhow med hjem, som vores kunder fremover vil komme til at nyde godt af,” lyder det fra Altan.dk.

Som altanmontør er fugning en vigtig del af den daglige arbejdsrutine. Fugearbejdet skal ikke blot være effektivt, men også give det pænest mulige resultat, og det kræver specialiseret knowhow. Derfor har altanmontørerne fra Altan.dk, der udfører altaner i stål og aluminium samt franske altaner og specialløsninger på både eksisterende og nye bygninger, netop gennemført et fugekursus hos Dana Lim.

Vigtigt at vedligeholde og udbygge kompetencerne
- Det er afgørende for kvaliteten af vores arbejde, at kompetencerne løbende holdes ved lige og udbygges, så vi hele tiden er i stand til at levere de løsninger, som kunderne efterspørger, forklarer produktchef Martin Lidsmoes fra Altan.dk. Han fortsætter:

- Vi har fået masser af specialiseret viden og nyttig knowhow med hjem fra kurset hos Dana Lim, som vores kunder fremover kan nyde godt af.

Den rette fugeopbygning er altafgørende
På fugekurset sætter Dana Lims fugeeksperter særligt fokus på vigtigheden af at opnå den rette fugeopbygning med det rette bagstop og den rette dimensionering. På den måde mindsker man risikoen for, at fugerne ikke opfører sig, som de skal, og dermed kræver ekstra tid til genopretning. Samtidig får man lettere ved at glitte fugerne, så det færdige resultat bliver pænt og ensartet med en flot finish.

- Man skal bruge de rigtige materialer og opbygge fugen korrekt fra starten, for ellers får den ikke de rette egenskaber i forhold til hærdning, fleksibilitet, hvordan den arbejder sammen med de øvrige materialer osv. Problemerne opstår typisk, hvis man f.eks. ikke tager højde for, om materialerne er til indendørs eller udendørs brug, eller man blander materialer, som ikke egner sig til det, forklarer salgskonsulent Stan V. Petersen fra Dana Lim.

Samarbejdet styrkes hele vejen rundt
Ud over fugekurset, som nu har været afholdt to gange, udvikler Dana Lim løbende kundetilpassede specialkurser med fagkyndige tips og vejledning i brugen af vores miljøvenlige og effektive lime, spartel- og fugemasser. Det handler ikke blot om at gøre det lettere for slutbrugerne at arbejde endnu mere effektivt og kvalitetsbevidst, men også om at møde dem i øjenhøjde, fortæller Stan V. Petersen:   

- Kurserne er en god anledning for os til at få vendt de problemstillinger og udfordringer, som slutbrugerne møder i det daglige. Tingene ser jo ofte anderledes ud i virkeligheden, end de gør inde på laboratoriet. På den måde styrker vi samarbejdet hele vejen rundt til gavn for alle, understreger han.