<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Fibergipsspartel 630
dana lim

Produktnyhed : Spar tid med færdigblandet fibergipsspartel.

Dana Lim lancerer Fibergipsspartel 630. Det nye produkt er en færdigblandet spartelmasse i høj kvalitet, der er tidsbesparende og nem at anvende til fibergipsplader. Produktet er unik på markedet og anbefales tilmed af Fermacell.

Til spartling af fibergipsplader stilles specielle krav om vedhæftning og styrke, derfor kan spartling ikke udføres med traditionelle færdigrørte spartelprodukter. Det betyder, at man hidtil har benyttet sig af et pulverprodukt til oprøring, en proces som håndværkerne har fundet tidskrævende og besværlig. Med Dana Lims nyudviklede Fibergipsspartel 630, findes der nu et færdigblandet produkt, der gør det sikkert og let at spartle samlinger samt fuldspartle fibergipsplader.

Stort behov for færdigblandet produkt.

Den nye spartelmasse kommer belejligt, da netop dette produkt har været efterspurgt i længere tid: "I malerbranchen er vi rigtig glade for lanceringen af Fibergipsspartel 630. Malerfirmaer har længe efterspurgt et færdigblandet produkt, da de oplever en stigende efterspørgsel på byggerier med fibergipsplader. Den nye spartelmasse er tidsbesparende og ganske enkelt nemmere at arbejde med for vores kunder", udtaler Michael Nielsen, salgschef i Dyrup A/S.

Går man væk fra det hidtil brugte pulverprodukt og i stedet benytter en færdigblandet spartelmasse, sikrer man den helt rigtige dossering, som er vigtig for at opnå et godt resultat. Hvis ikke spartelmassen er korrekt dosseret, kan der opstå knæk i fibergipspladens samling: "Ved at tilbyde vores kunder dette produkt giver vi slutbrugeren en sikker, nem og hurtig løsning til spartling af fibergipsplader. Og som de første på markedet opfylder vi et behov, der længe har været blandt brugerne af fibergips", siger Lars Aabech, detailsalgschef i Dana Lim.

Et veltestet produkt.

Når man bygger med gipsplader skal alle samlinger være understøttet af enten træ- eller stålskelet. Det har man ikke, når man arbejder med fibergips, hvorfor det stiller krav til fibergipsspartlen, der skal kunne holde til en større belastning. Inden lanceringen af Fibergipsspartel 630 havde man ingen alternativer. Det har man nu. Udviklingen af den nye fibergipsspartel har dog ikke været nogen nem opgave. Hos Dana Lim har den tekniske afdeling været på overarbejde i bestræbelsen på at udvikle en færdigblandet spartelmasse, som kunne blive godkendt til spartling af fibergipsplader: "At udvikle et produkt der skal leve op til meget strenge krav, har været en aldeles udfordrende proces. Vi har arbejdet grundigt og testet produktet utallige gange for at sikre et godt resultat. Efter mange dumpede testforsøg hos en samarbejdspartner i Tyskland fandt vi heldigvis den rette formel. Med al det arbejde vi har lagt i udviklingsprocessen, er det dejligt at sende et nyt efterspurgt produkt på markedet", udtaler laboratoriechef i Dana Lim, Erik Andersen.

Vil du vide mere om dette produkt, kan du kontakte vores teknisk service.