<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Glædelig jul og tak for et fantastisk 2014!
Artikler byggeriDK

2014 har været et særdeles begivenhedsrigt år for Dana Lim, som med tilgangen af adm. direktør Lars Christensen har taget hul på et nyt kapitel med fortsat fokus på udvikling af grønne kvalitetsprodukter og kundeservice i særklasse. Læs Lars Christensens tilbageblik på året, der gik, og få et indblik i, hvad der er i støbeskeen for 2015. 

Juletiden nærmer sig med hastige skridt, og Dana Lim kan nok engang se tilbage på et fantastisk og begivenhedsrigt år. 2014 markerede sig først og fremmest med tilgangen af Lars Christensen som ny adm. direktør efter Mogens Overgaard, der d. 1. juli udskiftede direktørstolen med posten som bestyrelsesformand. Lars Christensen udtaler:

- Min ambitionen er at videreudvikle den kontinuerlige stabile vækst, som har kendetegnet Dana Lim de seneste årtier. De første seks måneder i spidsen for Dana Lim har været særdeles spændende, og jeg har ikke mindst haft stor glæde af at få en masse meget engagerede kolleger, der samtidig er blandt de mest kompetente i branchen, hvilket også vores kunder dagligt nyder godt af. Den ånd er noget af det, der gør Dana Lim unik, og som jeg gerne vil videreføre.

- Jeg ser derfor frem til, at vi i det nye år fortsat arbejder målrettet på at udbygge vores markedsledende position inden for udvikling af grønne kvalitetsprodukter med fokus på markedets bedste rådgivning og kundeservice, fortsætter han. 

Succes på årets messer

Lars Christensen fremhæver bl.a., at det forgangne år ud over en række innovative produktlanceringer – herunder Danaseal interiørfuge-serien og en FDA-godkendt fugemasse – har budt på en række succesfulde messedeltagelser. Dana Lim blev således præmieret for årets messestand ved Nyborg Stævnet i januar, ligesom mange interesserede håndværkere lagde vejen forbi Dana Lim ved både BYGGERI '14-messen i Fredericia i februar og Carl Ras-messen i Brøndby i august.

- For os har det altid meget høj prioritet at møde kunderne i øjenhøjde der, hvor de er. Årets messer har været præget af god stemning, masser af interessante snakke, og vi er kommet hjem med mange værdifulde input, som vi fremadrettet skal bruge til at optimere både produkterne, rådgivningen og servicen endnu mere til gavn for kunderne, fortæller Lars Christensen.

Derudover blev 2014 nok engang et år, hvor Dana Lim slog et slag for bæredygtighed i byggeriet og forbedring af håndværkerens arbejdsmiljø med fortsat fokus på reduktion af miljøfarlige stoffer i produkterne. Et fokus som betyder, at Dana Lim ud over sin serie af Svanemærkede produkter bl.a. kan tilbyde produkter til BREEAM-certificeret byggeri, ligesom flere af Dana Lims produkter i dag er helt fri for bl.a. tin og phtalater. 

Hvad skal vi forvente af 2015?

I det kommende år vil især ét emne komme til at præge byggeriets dagsorden, forudser Lars Christensen: Det nye bygningsreglement, BR15, der udkommer med skærpede energikrav til især nybyggerier, hvor lavenergiklasse 2015 forventes at blive standarden fremover. Dermed bliver der sat endnu større fokus på løsninger, som gør det lettere at opføre tætte bygninger og bidrager til at sænke byggeriets energiforbrug.

- Vi vil i det nye år fortsætte med give kunderne de bedste kort på hånden til at udføre fremtidssikre løsninger, uanset om vi snakker energi, arbejdsmiljø eller indeklima. Vi opgraderer løbende sortimentet med nye og forbedrede produkter og står samtidig til rådighed for kunderne med teknisk rådgivning, oplysning og vejledning, så de får den mest optimale byggeproces, afslutter Lars Christensen.

Husk, at du allerede kan møde Dana Lim d. 15.-16. januar 2015 på Nyborg Stævnet, der arrangeres af Danske Malermestre.