<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Monteringslime
Artikler byggeriDK

Byggeri: Monteringslime letter dit arbejde

Monteringslime vinder ind på det professionelle marked og kan med fordel benyttes til montering af diverse dele og komponenter. Samtidig giver monteringslime et flot resultat uden skruehuller eller lignende.

Undgå uheld med monteringslim
De fleste håndværkere kender formentligt til frygten for at bore ind i kabler eller andet ved fastgørelse af diverse genstande. Med monteringslime undgår du helt at tage stilling til den problematik og i sidste ende undgås uheld. I dag har monteringslime en helt anden styrke end tidligere, hvilket gør dem til et pålideligt supplement til andre fastgørelsesmetoder. Samtidig effektiviserer og sikrer de arbejdet for brugeren af produktet.

Blandt fordelene ved at bruge monteringslime er, at du opnår usynlige kanter og ingen skruehuller. Eksempelvis kan et spejl monteres uden synlig fastgørelse og du slipper for huller i væggen. Ligeledes kan det være en udfordring at dække skruehuller i fliser, hvorimod lim kan fjernes uden efterfølgende spor.

Med den styrke monteringslime har i dag, kan de også bruges til opsætning af bl.a. hylder. Ved brug af lim er det ganske enkelt nemmere at montere, da du får en ekstra justeringschance, inden limen er tør. Dermed opnår du i højere grad det perfekte resultat. Ligeledes giver denne limtype dig mulighed for at kombinere mange forskellige materialer som fx glas og metal. 

Monteringslime til alle behov.
Her får du et udpluk af de monteringslime, som Dana Lim anbefaler dig at bruge.

Turbo Tack er det nye flagskib på markedet. Den har et meget hurtigt vådhug dvs., at selvom limen ikke er hærdet, så er den flydende substans så fast, at genstanden ikke glider. Den holder genstanden på plads i sin uhærdede form, hvorfor du ikke behøver at bruge tape. Læs mere om Tubo Tack 291 HER.

Aqua Tack er et vandbaseret alternativ til Turbo Tack. Den er miljøvenlig og mere økonomisk i brug. Da den er vandbaseret, er den nem at fjerne, hvis man rammer ved siden af. Læs mere om Aqua Tack 290 HER.

Montage Extra 292 er et allround produkt og det stærkeste i kategorien af monteringslime. Det er lidt langsommere om at hærde, hvilket giver brugeren længere tid til at justere og rette til. Den længere arbejdstid gør, at slutstyrken er meget høj. Den hæfter optimalt på alt, der kan limes. Læs mere om Montage Extra 292 HER.

Konstruktionslim 293 er en hurtighærdende monteringslim til de fleste krævende byggeopgaver. Denne lim mister ikke sin effekt, hvis genstanden, du sætter fast, ikke sidder første gang. Den er i særdeleshed god til ældre huse, hvor væggene ikke er lige, hvorfor der kan være risiko for, at der opstår spændinger ved opsætning af lister. Læs mere om Konstruktionslim 293 HER.