<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Ny fugemasseserie giver dig alle fordelene
dana lim

Dana Lim står nu klar med en komplet serie af kvalitetsfugemasser med en række spidskompetencer inden for hver deres anvendelsesområde. Med den nye Danaseal-serie er der bedre og mere holdbare resultater inden for rækkevidde takket være egenskaber som optimerede arbejds- og glitteevner og ikke mindst et stærkt miljøhensyn.

Med den nye produktserie Danaseal har Dana Lim netop lanceret fire specialiserede kvalitetsfugemasser til brug inden for hver sit anvendelsesområde. Serien er udviklet med udgangspunkt i kriterier som kvalitet, gode arbejds- og glitteegenskaber samt en solid miljøprofil. Lars Wulf, der er marketingchef hos Dana Lim, forklarer:

Akrylfugemasse modvirker svind
- Danaseal er i høj grad resultatet af vores forsøg på at imødekomme nogle af de udfordringer, som håndværkeren oplever i sit daglige arbejde. Et godt eksempel er Danaseal Acryl 504, som bl.a. er udviklet med udgangspunkt i henvendelser, som vi jævnligt har fået fra håndværkere. Deres frustration bunder ofte i, at den akrylfugemasse, som de anvender, ikke har den nødvendige elasticitet, og at der ofte opstår ukærkomne svindrevner i byggematerialerne.

- Derfor har Danaseal Acryl 504 en høj elasticitet sammenlignet med andre akrylfugemasser, og så minimerer den risikoen for svind. Derudover har den en overflade, der er usædvanligt god at male på med indendørs malinger. Sidst men ikke mindst er den fri for phthalater og opfylder de gældende kriterier til svanemærket byggeri, fortsætter han.

Fejlfri indendørs fuger
En anden phthalat- og tinfri løsning i den nye serie er Danaseal Interior 521 – en specialudviklet elastisk fugemasse til indvendig fugning, der opfylder de gældende kriterier for svanemærket byggeri. Igen har håndværkerens arbejdsdag dannet udgangspunkt for produktudviklingen, og ifølge fugeentreprenør Hans Jørgen Makne har den nye fugemasse allerede vakt stor begejstring hos kunderne:

- Danaseal Interior 521 har en meget smidig og lækker konsistens, og det gør den lettere at skrabe og langt mindre tilbøjelig til at ”følge med” pinden, når fugen skal formes. Og pga. dens lange åbentid kan man lægge op til 20 m fuge ud, som kan bearbejdes, uden at fugen sætter skind, hvilket effektiviserer vores arbejdsproces betydeligt. Frem for alt gør den meget matte og tørre overflade fugen ekstremt snavs- og smudsafvisende, så kunden altid har glæde af en ren og pæn fuge, forklarer han.  

Højelastisk facadefugemasse
Til de udendørs opgaver omfatter serien den højelastiske facadefugemasse Danaseal Construction 515, der sikrer en ekstremt god vedhæftning til de fleste byggematerialer uden primer, herunder de fleste porøse materialer, teglsten og beton. Med et neutralt hærdesystem baseret på polysiloxan er produktet fri for phthalater, opløsningsmidler og isocyanater, og forbedrer dermed håndværkerens arbejdsmiljø. Den er ekstremt UV- og vandbestandig, har en selvrensende overflade, og ligesom Danaseal Interior 521 har den fremragende glitteegenskaber i både kolde og varme temperaturer.

Uovertruffen vedhæftning på de fleste byggematerialer
- Også Danaseal Universal 510 tilbyder håndværkeren solide glitte- og arbejdsegenskaber samt en uovertruffen vedhæftning på de fleste byggematerialer. Den neutrale, højelastiske alkoxy silicone sikrer marmor- og naturstenskvalitet med fungicider, og der er ingen risiko for udsvedning på marmor, natursten, granit mv., forklarer Lars Wulf og fortsætter:

- Alt i alt er der tale om en produktserie, der gør håndværkerens arbejdsdag mere effektiv og ikke mindst hans resultater bedre. Danaseal Interior 521 er nu på lager og hitter allerede blandt håndværkerne, imens Danaseal Acryl 504, Danaseal Construction 515 og Danaseal Universal 510 kan bestilles fra d. 1. juli. Og som altid sidder vores tekniske service klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål til brugen af vores nye serie, slutter han.