<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Ny generation af vindueskit
dana lim

Industri: Ny generation af vindueskit styrker Obbekjærs produkter

En kombination af Obbekjærs mangeårige erfaring inden for produktion af vinduer samt Dana Lims udvikling af et unikt produkt til kitning giver håndværkeren og entreprenøren et færdigt produkt af højeste kvalitet.

Siden 1885 er der blevet produceret vinduer og døre i Obbekær ved Ribe. Mange års erfaring har gjort Obbekjær Maskinsnedkeri til specialister inden for produktion af vinduer og døre. At være specialister inden for et felt stiller store krav til produkternes kvalitet. For Obbekjær er det kernen i forretningen at levere et upåklageligt produkt med en lang levetid. I den proces er Dana Lim en vigtig samarbejdspartner, der har udviklet en speciel, vedligeholdelsesfri kit, SMP Kit 686, som ikke skal efterbehandles.

 

”Tidligere har vi haft udfordringer med kittyper, hvis holdbarhed ikke var optimal. Med Dana Lims SMP Kit 686 sikrer vi forbrugeren, at kitningen holder. Den kræver mere omhu, derfor har vi investeret i en fugerobot, der lægger produktet præcist. Selvom der er stigende omkostninger forbundet med den nye kit, er det en god fremtidig investering, da vi højner kvaliteten på det samlede produkt”, udtaler Thomas Jørgensen, der er indehaver af Obbekjær Maskinsnedkeri.

SMP Kit 686 – fremtidens måde at kitte på
I Dana Lims tekniske afdeling har det været en klar mission at imødekomme efterspørgslen på en kit med en bedre holdbarhed end daværende produkter på markedet. De gamle produkter krævede vedligeholdelse samt en forståelse for at anvende dem rigtigt i forhold til at opnå optimal hærdning. Med SMP Kit 686, der nu er på markedet i en opdateret og forbedret udgave, får brugeren et vedligeholdelsesfrit produkt, der tilmed har en flot finish og en lang holdbarhed. Produktet er særdeles effektivt, da det hærder op med det samme. Dermed er der ikke samme risici forbundet med denne kit sammenlignet med en linoliekit, der stiller store krav til håndtering og efterbehandling. Samlet set betyder det, at Obbekjær Maskinsnedkeri kan levere et solidt produkt til kunden.

Obbekjær investerer i robotteknologi
Hos Obbekjær Maskinsnedkeri, der dagligt leverer vinduer og døre til håndværkere og entreprenører, har de investeret i moderne robotteknologi, som hurtigt og sikkert lægger bl.a. kitten i vinduet. Det er en investering, der effektiviserer arbejdsprocessen for Obbekjær, der kan tilpasse sig markedet ved at betjene større ordrer uden en stigende lønudgift. Samtidig sikrer robotteknologien og Dana Lims SMP Kit 686, at kunden får et forbedret og færdigt produkt, hvor vedligeholdelse ikke er nødvendigt for dets levetid.