<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Ny webportal letter produktvalg og dækker vidensbehovet
dana lim

Ny webportal letter produktvalg og dækker vidensbehovet

 

Nu er produktvalg, teknisk info og nyttig viden kun få klik væk for byggeriets professionelle, gør-det-selv-byggere samt industri- og produktionsvirksomheder. Vores nye brugervenlige og intuitive webportal fungerer via både PC, smartphone og tablet og leverer masser af knowhow om alt fra arbejdsmiljø til tidsbesparende sprøjteteknikker.

 

Digitale og online-løsninger har for alvor gjort deres indtog på de danske byggepladser, og for mange af byggeriets professionelle udgør smartphonen et af arbejdsdagens vigtigste værktøjer. Ikke mindst den udførendes behov for hurtig adgang til de rette informationer 24 timer i døgnet har gjort hans smartphone, PC og tablet til nogle af arbejdsdagens vigtigste værktøjer.

 

- Jeg bruger digitale redskaber mindst en gang om dagen, nogle gange flere, for det gør hverdagen meget nemmere. De er rigtigt gode værktøjer at have lige ved hånden og sparer mig for en masse tid, lyder det fra konstruktør Mads Olesen fra Pallisgaard A/S i Aalborg.

 

Opdateret med den seneste viden

Med lanceringen af vores webportal er der nye digitale muligheder i udsigt, når byggeopgaverne skal tilrettelægges. Ifølge marketingchef Lars Wulff er portalen bl.a. udviklet som svar på byggepladsernes stigende behov for effektive digitale og online-løsninger.

 

- Portalen samler en lang række relevante oplysninger – ikke blot om produkterne, men også om hvordan brugeren opnår det bedst mulige resultat med vores løsninger. Ud over tips og gode råd til arbejdsteknikker i forbindelse med eks. vådrumsfugning og sprøjtepåføring kan brugeren også hente informationer om alt fra arbejdsmiljø til vinduesvedligehold, ligesom portalen altid er opdateret med den seneste viden om bl.a. udendørs vinterforanstaltninger og det nye bygningsreglement, fortæller han.

 

Guider brugeren i valg af produkt

Ifølge Lars Wulff har brugervenlighed såvel som relevans udgjort væsentlige parametre i forbindelse med udviklingen af portalen. Et godt eksempel er en særlig produktguide udformet som en bygning bestående af hhv. værelse, køkken/bryggers, badeværelse og udendørs. Ved at klikke på eks. en væg i badeværelset visualiseres en række relaterede opgaver såsom limning af væv, fuldspartling af gipsplader eller grunding af beton. Ved at angive hhv. opgave og materialer præsenteres brugeren for et løsningsforslag i form af en produktanbefaling, links til produktinformation og datablade samt forslag til et alternativt produktvalg.

 

Med denne feature kan håndværkeren således via sin smartphone finde det produkt, han skal bruge på byggepladsen, ligesom forhandleren nemt kan guide kunderne i deres valg af produkter, imens han betjener dem. På den måde kan portalen fungere som en naturlig del af brugernes hverdag, fordi adgangen til at opnå de bedste resultater ikke er mere end et klik væk.

 

- Når jeg skal løse en opgave, plejer jeg at søge råd hos f.eks. den nærmeste forhandler om valg af produkt. Med produktguiden på Dana Lims webportal kan jeg nemt finde frem til det produkt, jeg skal bruge samt få et godt tip til, hvordan opgaven løses. Det kan hurtigt minimere spildtid og giver samtidig let adgang til den nødvendige information uden for tidsrummet 7 til 15, forklarer tømrer Lars Kivsmose fra Kivsmose Byg, der bl.a. har gjort brug af portalen.

 

Med portalens responsive design er Dana Lims produktdatabase, herunder også alt fra ydeevnedeklarationer samt tekniske datablade og sikkerhedsdatablade, tilgængelig, uanset om brugeren sidder foran sin PC eller står på byggepladsen med sin smartphone eller tablet. Portalen rummer desuden relevante informationer, produktdata m.m. målrettet Dana Lims øvrige kunder inden for gør-det-selv, kontor og hobby samt industri og produktion.