<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Vil du opleve sæsonens sidste kamp i Parken?
dana lim

Vil du opleve sæsonens sidste kamp i Parken?

Vil du blive den heldige vinder af en gratis fodboldtur til dig selv og kollegerne? Lige nu sætter vi 5x4 billetter på højkant til sæsonens sidste kamp i Parken, hvor FCK møder Sønderjyske søndag d. 28. maj.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at sende os en e-mail: lw@danalim.dk 

 

  

Deltagelse i konkurrencen kræver en afsendt mail til lw@danalim.dk. Der vil i uge 19 blive trukket lod blandt de deltagende om de 5x4 billetter til kampen i Telia Parken mellem FCK og Sønderjyske den 28. maj. Billetterne vil blive fremsendt per e-mail.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse.

Ansatte i Dana Lim og deres husstande må ikke deltage i konkurrencerne.

I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være Dana Lim, der fastlægger fortolkningen. Præmier kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til Staten er betalt.

Dana Lim forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderne på danalim.dk samt evt. i andre medier, som Dana Lim benytter. Dana Lim forbeholder sig retten til at gemme deltagendes e-mails med henblik på markedsføring.

Deltager accepterer ved deltagelse i en konkurrence hos Dana Lim ovennævnte konkurrenceregler.