<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Turbo Tack står distancen til søs
Artikler byggeriDK

Kravene er høje, når der skal leveres løsninger til offshore-branchen. Men med den hurtighærdende montagelim Turbo Tack var det ingen kunst at totalrenovere intet mindre end 48 badeværelser på boreriggen John Shaw på kun 28 dage.   

Dana Lim leverer løsninger til en lang række brancher. Et aktuelt eksempel er leveringen af montagelimen Turbo Tack til boreriggen John Shaw, der ligger ud for Esbjerg Havn. Her skulle i alt 48 badeværelser renoveres, hvilket indebar, at al badeværelsesinventar skulle rives ned og genopføres med anlæggelsen af bl.a. nyt gulv, nye vægge og ny belægning. Renoveringen af de 48 badeværelser skulle udføres på blot 28 dage – en tidsfrist, der affødte en række særlige krav til den anvendte lim. 

Turbo Tack klarede udfordringen
Dana Lims hurtighærdende montagelim Turbo Tack 291 blev valgt til monteringen af interiøret, herunder gipsvægge og gulvbelægninger, på det i alt ca. 200 kvadratmeter store badeværelsesareal. Turbo Tack, som er helt fri for phthalater og opløsningsmidler, har en unik bestandighed mod klimatiske påvirkninger og er i stand til at fiksere selv tunge elementer på vægge og lofter uden understøtning.

- Vi havde fået anbefalet Turbo Tack, som vi derfor valgte til badeværelsesløsningen på boreriggen. Et af vores primære kriterier var, at limens bindeevne skulle være god, da den skulle kunne binde på både metal og fibergipsplader – og det mestrede Turbo Tack, forklarer Ole Nygaard, der er daglig leder hos CS Accomodation, der er specialiseret i løsninger til offshore-branchen, og som var ansvarlig for renoveringen. 

Offshore-løsninger stiller høje krav

Offshore-branchen stiller høje krav til de anvendte løsninger. F.eks. er det vigtigt, at byggematerialer til olieboreplatforme er effektive at arbejde med, for det kan hurtigt blive kostbart, når en borerig må lukke ned på grund af mangelfuld renovering, service eller vedligehold. Samtidig skal de være stærke og langtidsholdbare, så man minimerer behovet for reparationer og udskiftninger. - Det er essentielt, at materialerne til offshore-løsninger virker upåklageligt allerede første gang, man bruger dem. Derudover er en hurtig tørretid afgørende – dels fordi man sparer tid på udførelsen, men også fordi det kan koste formuer, hvis man ikke bliver færdig til tiden. Turbo Tack levede fuldt ud op til alle de stillede krav, og vi oplevede hverken langsom tørretid eller andre ubehagelige overraskelser, konkluderer Ole Nygaard.

Vil du høre mere om Turbo Tack kan du kontakte vores Teknisk Service.