<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Velkommen tilbage fra ferien
dana lim

 

Direktør Mogens Overgaard ønsker nyhedsbrevets læsere velkommen tilbage fra sommerferien og løfter sløret for efterårets begivenheder hos Dana Lim.

Samarbejde har boostet porteføljen
2013 har indtil videre budt på mange spændende begivenheder hos Dana Lim. Og spørger man direktør Mogens Overgaard tæller listen alt lige fra omfattende byggeprojekter og renoveringer til nye produktlinjer, jubilæer og internationalt samarbejde.     

Han fremhæver i den forbindelse samarbejdet med den tyske limproducent KLEIBERIT om distribuering af produktgrupperne PU og PUR, der anvendes inden for en lang række produktionsområder såsom træ- og plastforarbejdning samt møbelproduktion.

- Smeltelime er en efterspurgt vare blandt vores kunder. Derfor har samarbejdet med KLEIBERIT været vigtig for os, da vi altid bestræber os på at levere branchens bedste og bredeste udbud, siger Mogens Overgaard. 

Derudover har det seneste halve år involveret en række omfattende bygge- og renoveringsprojekter, hvor Dana Lims produkter for alvor har haft mulighed for at udfolde deres potentiale. Et godt eksempel på et sådant projekt er Danmarks hidtil største og mest omtalte PCB-renovering, som finder sted i Farum Midtpunkt. Dana Lim har leveret en række produkter i forbindelse med genopførelsen af bygningerne, herunder fugebånd, montagelim, interiørfuge, MS Byggefuge og gulvlim.

- PCB-renoveringen i Farum Midtpunkt har været et betydningsfuldt projekt for os – ikke kun pga. dets omfang, men også fordi vi betragter det som en vigtig opgave at oplyse om fordelene ved at bygge med større fokus på beboernes og miljøets sundhed. Med renoveringen af Farum Midtpunkt har vi mulighed for at vise folk, at miljøvenlighed og effektivitet sagtens kan gå hånd i hånd, forklarer Mogens Overgaard.   

Fokus på miljøvenlighed og nye standarder
Mogens Overgaard har stor tiltro til fremtidsudsigterne i løsninger, hvor kvalitet og miljøbevidsthed går op i en højere enhed. Dana Lim oplever nemlig en stigende efterspørgsel på produkter, der skåner både brugeren og miljøet bedst muligt. Et godt eksempel er de tre nye svanemærkede produkter, ’Rulle og Bazookaspartel 627’, ’Letspartel Medium Extra 623’ og ’Vævlim Extra 214”. Ifølge Mogens Overgaard har den svanemærkede produktlinje høstet stor popularitet, siden den blev lanceret i marts.

- Som limproducent oplever vi, at der stilles stadigt højere krav til, at vi er i stand til at levere produkter, der ikke belaster miljøet eller håndværkeren. Vores svanemærkede produkter lever op de skrappeste krav til indhold, og vi er glade for, at vores kunder har taget så godt imod dem, forklarer han. 

Et kig ind i krystalkuglen hos Dana Lim byder desuden på nye standarder, der skal overholdes, i form af DoP (Declaration of Performance). Kravet om DoP trådte i kraft pr. 1. juli 2013 og betyder, at alle CE-mærkede byggevarer i EU skal være forsynet med en ydeevnedeklaration.

- Kort fortalt så samler ydeevnedeklarationerne de tidligere overensstemmelseserklæringer og deklarerede værdier i ét dokument. Det betyder, at du som bruger får det samlede overblik over informationer såsom varens identifikationsnummer, anvendelse og væsentlige materielle værdier, forklarer Mogens Overgaard, der samtidig opfordrer alle kunder, der har spørgsmål eller er i tvivl om ordningen, til at kontakte Dana Lims tekniske service.