<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Industrisamarbejde vokser
Artikler industriDK

Industrisamarbejde vokser frem af solidt markedskendskab

Dana Lim har siden starten af året samarbejdet med producenten Konfair om levering af KLEIBERIT-plaststøbemasse til fremstilling af toppe og bunde på filterpatroner. Aftalen kom i hus takket være Dana Lims indgående kendskab til det marked, som Konfair opererer i. 

Fra deres fabrikker i Danmark og Litauen producerer og leverer Konfair energioptimerede filterkomponenter til ventilationsløsninger i industrien. Virksomheden har siden starten af året samarbejdet med Dana Lim om at få leveret en tokomponentsløsning inden for plaststøbemasse fra den specialiserede tyske limproducent KLEIBERIT, som Dana Lim distribuerer for i Danmark. 

Finder altid den rette løsning
Aftalen kom i hus, efter at Dana Lim havde kontaktet Konfair. Her fandt man ud af, at man kunne hjælpe Konfair med at finde frem til den bedste leverandørløsning af den plaststøbemasse, som anvendes i deres produktion til støbning af toppe og bunde på filterpatroner. Ifølge industrichef i Dana Lim, Troels Mølgaard, bygger aftalen på Dana Lims indgående kendskab til det marked, som Konfair opererer i:

- Vi kender markedet og kunderne, og vores tilgang er altid at løse kundens udfordringer. Det betyder, at hvor vi ikke selv producerer det rigtige produkt, finder vi den rigtige løsning på markedet. Og det var i dette tilfælde KLEIBERIT, fortæller han.

Specialiseret teknisk knowhow
Valget af KLEIBERIT-løsningen bunder i, at KLEIBERIT som verdens største producent af polyurethanmateriale råder over omfattende forsknings- og produktionsfaciliteter og samtidig har en højt specialiseret teknisk stab. De kan derfor tilbyde special- og nicheprodukter, som er målrettet de specifikke behov, som bl.a. gør sig gældende i plast-, træ- og møbelindustrierne.

Dana Lim har derfor også et tæt samarbejde med KLEIBERIT, så de ud over at kunne tilbyde assistance fra egne teknikere på daglig basis også kan trække på KLEIBERITs specialiserede kompetencer. Den tekniske assistance har været til stor gavn for Konfair i overgangen til den nye plaststøbemasse i produktionen:

- Når man skifter produkt, kan der opstå en række tekniske problemer. Det er f.eks. afgørende at kende støbemassens karakteregenskaber ved opvarmning, og her har Dana Lim kunnet hjælpe med teknisk knowhow og været behjælpelige med at finde ud af, om vi kunne bruge maskinerne til det nye produkt, forklarer indkøber fra Konfair Martin Hansen.

- Kundetilfredshed er alfa og omega for os, og derfor sætter vi en ære i, at vi ikke kun leverer de rette løsninger, men også den nødvendige rådgivning, så kunderne får dækket deres behov hele vejen rundt, pointerer Troels Mølgaard til slut.