<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> NJA Furniture
dana lim

Valget af Dana Lim sikrede den fortsatte kvalitet hos NJA Furniture

NJA Furniture har valgt Dana Lim som ny limleverandør, for at sikre produktionens fortsatte kvalitet. Valget faldt på Dana Lim, som både kunne levere en service og en limopsætning der harmonerede med NJA Møblers produkter, og samtidig til en gunstig pris.

NJA Furniture har lavet en aftale om et samarbejde med Dana Lim, der skal sikre, at produktionen fremover består af allerhøjeste kvalitet. Årsagen til, at NJA Furniture valgte at skifte til Dana Lim, var at der forhen var for mange fejl, hvilket blandt andet omhandlede limrevner i produktionen. Morten Ramskov, COO hos NJA Møbler forklarer:

”Da vi havde oplevet en del limrevner i den tidligere produktion, ønskede vi at indlede et samarbejde med en ny leverandør, og her faldt valget på Dana Lim. Generelt for os er det vigtigt, at vores leverandører kan levere en høj service og en kvalitet der afspejler vores produkter, og i den kategori hører Dana Lim til. Der gik ikke lang tid fra, at vi testede limen fra Dana Lim, som var uden fejl, til vi kunne benytte den i alle vores limanlæg,” siger Morten Ramskov.

Grundighed skaber tryghed

For Dana Lim er opskriften på et godt samarbejde med virksomheder den samme, nemlig at limen skal køre optimalt, og samtidig sikrer Dana Lim, at virksomheder som NJA Furniture løbende får den service der skal til, for at produktionen glider problemfrit. I forbindelse med samarbejdet med NJA Furniture, havde Dana Lim en pakkeløsning klar med det samme, der betød at NJA Furniture inden for kort tid, kunne benytte sig af lim fra Dana Lim, i de tre limanlæg som virksomheden har stående. Ingolf Jensen, konsulent i Dana Lim forklarer:

”For os er grundighed vigtigt, da det skaber et bedre grundlag for et godt samarbejde, så derfor sikrer vi os altid at hele opsætningen er optimal og at lim er justeret, så den passer med maskineriet. Ved at bruge tid på at besigtige maskinerne, opjustere limen, og testkøre systemet kan vi sikre os at produktionen er som den skal være,” siger Ingolf Jensen.

Langsigtet samarbejde er vejen frem

For Dana Lim er det vigtigt løbende at have en dialog med sine kunder, hvor der hele tiden bliver udviklet nye specialprodukter, samtidig med, at man er klar til at træde til, hvis der skulle opstå problemer. Derfor sætter Dana Lim en dyd i at følge op på sine kunder, så produktionsopsætningen hele tiden afvikles under optimale forhold.

”Vi forsøger altid at løse opgaven til fulde, og det sker også ved at vi løbende besigtiger og finjusterer opsætningen hos vores kunder, service er nemlig en vigtig del af vores arbejde. Hos Dana Lim går vi naturligvis efter at sælge vores vare, men det skal ikke kun være gunstigt her og nu, det skal være sådan, at kunden er tilfreds hele tiden igennem et længere samarbejde,” siger Ingolf Jensen.

Vil du høre mere om industrilime kan du kontakte vores industri sælger.