<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Mogens Overgaard takker af
dana lim

Efter mere end 25 år skifter Mogens Overgaard d. 1. juli titlen som adm. direktør hos Dana Lim ud med en formandspost i virksomhedens bestyrelse. For hans efterfølger Lars Christensen bliver udfordringen først og fremmest at videreføre den vækst, der har gjort Dana Lim til Danmarks største producent af lim, spartel- og fugemasse.

 

Da Mogens Overgaard i 1988 satte sig i stolen som direktør for Dana Lim var det med 22 medarbejdere under sig. Når han d. 1. juli skifter direktørstolen ud med rollen som bestyrelsesformand, bliver det for en virksomhed med ca. 150 medarbejdere, der kan bryste sig af at være Danmarks største producent af lim, spartel-, og fugemasse. Og selv om der er tale om et generationsskifte, ser den afgående direktør frem til fortsat at gøre sin indflydelse gældende som formand for bestyrelsen.

Hyldest til medarbejderne
Med en omsætning, der siden 1988 er steget fra 20 mio. kr. til 300 mio. kr., er der næppe tvivl om, at Dana Lim har undergået en markant stabil fremgang, siden Mogens Overgaard forlod sin stilling i BP Olie-Kompagniet og satte sig i spidsen for virksomheden. Den nu afgående direktør er således overbevist om, at der med et velfunderet setup bestående af højteknologisk produktudvikling, topmoderne dansk produktion samt kompromisløs rådgivning og service er blevet skabt den rette platform for virksomhedens fremtidige vækst:

- Vi er kommet styrket gennem de op- og nedture, som har præget byggeindustrien gennem de sidste mange år og i særdeleshed i forbindelse med finanskrisen. Dermed er tiden også kommet til at overlade ansvaret for væksten til nye kræfter, og med Lars Christensen har vi utvivlsomt fundet den rette mand, der skal føre Dana Lim sikkert ind i fremtiden, forklarer Mogens Overgaard og fortsætter:

- Et vigtigt element i vores skifte fra markedsspiller til markedsleder har unægteligt været evnen til at tiltrække og fastholde nogle af branchens stærkeste kompetencer. Der er derfor ingen tvivl om, at medarbejderne takket være deres høje faglighed og teknologiske knowhow udgør vores vigtigste ressource og dermed rygraden i Dana Lims fortsatte fremgang.  

Kundens mand med internationalt udsyn

Som tidligere salgsdirektør hos en af verdens førende malingleverandører, Hempel, beskriver Dana Lims nye adm. direktør Lars Christensen, 49, sig selv som en ”kundens mand” med et solidt købmandskabs-gen og ikke mindst et stærkt internationalt udsyn. Alt sammen egenskaber, som ifølge den nye direktør udgør en brugbar kombination i den fremtidige udbygning af Dana Lims position som markedsledende leverandør inden for sit felt:

- Min ambition er at videreudvikle den kontinuerlige, stabile vækst, som Dana Lim har oplevet gennem de seneste årtier. Et vigtigt parameter i virksomhedens succes har afgjort været et målrettet fokus på at sætte kundens behov i centrum. Dette princip skal videreudvikles, så vi fremover bliver endnu bedre til at skabe værdi for kunderne gennem vores løsninger og services. Derudover spiller de øvrige nordiske markeder en nøglerolle i vores fortsatte fremgang, og derfor ligger der en væsentlig opgave i at synliggøre Dana Lim yderligere i resten af Skandinavien, udtaler han.    

Når Lars Christensen, der er cand. merc. i Marketing og Finansiering fra Handelshøjskolen i Århus, indtager direktørstolen hos Dana Lim, sker det med bevidstheden om, at han sætter sig i spidsen for en af landets ældste og mest traditionsrige limproducenter med solide danske rødder og ikke mindst værdier som samfundsansvar og kvalitet i højsædet. Som afløser for lim- og fugebranchens ”nestor” ser han ikke desto mindre frem til at videreføre den kultur, der efter hans mening har ført Dana Lim til toppen af den danske byggevareindustri:

- Man kan kun have respekt for de resultater, som Mogens Overgaard har skabt for Dana Lim gennem de sidste 25 år. Min største udfordring bliver derfor at føre Dana Lim sikkert ind i fremtiden uden at gå på kompromis med de værdier, som har gjort os til den virksomhed, vi er i dag, slutter han.