<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> 1.900 cykler mod cancer
dana lim

1.900 cykler mod cancer

 


Den 30. juni lyder startskuddet for cykel
holdet Team Rynkeby, som over den næste uge tilbagelægger tusindvis af kilometer europæisk landevej for at samle penge ind til kræftramte børn og deres familier. Som mangeårig guldsponsor ønsker vi hos Dana Lim rytterne en rigtig god tur mod målstregen i Paris.

 

Gennem flere måneder har cykelrytterne trænet sig op til cykelløbet og tilbagelagt kilometervis af landevej. Forude venter snart 1.350 kilometer på de europæiske landeveje, når 1.900 cykelryttere og deres 450 hjælpere sætter kurs mod Paris lørdag den 30. juni.

 

Team Rynkeby er Nordens største velgørenhedscykelhold. De penge, som de danske Team Rynkeby-cykelhold indsamler, går ubeskåret til børn med kritiske sygdomme og til at forbedre vilkårene for de syge børn og deres familier.

 

Det er femte år i træk, at Dana Lim er guldsponsor for Team Rynkebys ryttere, og vi sponsorerer blandt andet rytternes gule dragter. Et par medarbejdere hos Dana Lim deltager også i feltet som cykelrytter og medhjælper.

 

Den største samlede start nogensinde
De 1.900 motionscykelrytterne er fordelt på 48 lokale hold fra Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island. Deltagerne fra Dana Lim er del af Team Rynkeby København, og står klar på Rådhuspladsen, når startskuddet lyder lørdag den 30. juni.

 

Her bliver det den største samlede start i Team Rynkebys 16-årige historie: Hele 356 ryttere og 87 servicefolk starter samlet fra Rådhuspladsen, når de sammen danner en lang, gul kolonne ud af København.

 

Fra Dana Lim er det marketingchef Rass Gottschalck, der deltager som cykelrytter, og her er en vis stolthed at spore over at deltage i det opsigtsvækkende løb:

 

- Team Rynkeby er et rigtigt godt initiativ. Alle os, der deltager på den ene eller anden måde ved, at vi gør en forskel for kræftramte børn og deres familier. Og så er det fantastisk at være en del af et projekt, som hvert år samler tusindvis af mennesker på tværs af landegrænser og som skaber et så overvældende engagement på tværs af hele Norden, siger Rass Gottschalck, som tilføjer, at det vækker stolthed at være del af en arbejdsplads, der prioriterer at tage ansvar, der rækker ud over kerneforretningen.

 

Rekorddonation til børnecancer

Hos Dana Lim er vi ikke i tvivl om, at Team Rynkeby er en sag, som er værd at støtte. For selvom videnskaben er kommet langt de senere år, så er sygdommen fortsat skyld i flest sygdomsrelaterede dødsfald blandt børn i alderen 1 til 15 år. Derfor er der brug for al den støtte og opmærksomhed, det kan få. Og fra Team Rynkeby er der masser af begge dele, og her er ikke tale om beløb i småtingsafdelingen:

 

- Som sponsor gennem flere år kan vi glæde os over, at det er et koncept, som bliver ved med at vokse. Sidste år gav Team Rynkeby en rekorddonation på intet mindre end 65,2 millioner kroner til henholdsvis Børnecancerfonden og Lungefonden, og som sponsor kan man jo næsten ikke få armene ned over så flot et resultat, lyder det fra Rass Gottschalck.

 

Team Rynkebys 48 hold kører ad forskellige ruter til den franske hovedstad og forenes i Paris lørdag den 7. juli.

 

Kom og vær med til at sende holdet godt af sted fra Rådhuspladsen i København – se mere om eventen på Facebook