<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim støtter en række velgørende formål
dana lim

PKI Supply støtter en række velgørende formål

PKYsupply


Hos PKI Supply har vi i flere år støttet en række velgørende formål, interesseorganisationer og foreninger. Vi har valgt at støtte lokalt og nationalt, ligesom vi både støtter sportsaktiviteter, sygdomsbekæmpelse og handicapforeninger. Fælles for alle er, at de gør en uvurderlig forskel, og det ønsker vi som virksomhed at bakke op om.


Lige så længe PKI Supply har eksistereret, har vi støttet forskellige velgørende formål eller foreninger, som, vi mener, gør en værdigfuld forskel. I år har vi f.eks. støttet Kræftens Bekæmpelse, Muskelsvindsfonden, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Politiidrætsforbund, Parasport Danmark, Danske Døves Landsforbund, LEV Dansk Handicapinfo og vores lokale initiativ Fredericia Sund By.

– Det er selvfølgelig aldrig nemt at vælge, hvilke initiativer, foreninger og fonde, man som virksomhed gerne vil støtte. For i virkeligheden ville vi jo gerne støtte alle gode formål. Hos PKI Supply har vi valgt at støtte de gode formål, som betyder noget for os internt. F.eks. har flere af os haft kræft tæt inde på livet, så valget af Kræftens Bekæmpelse var oplagt og den forening, vi har støttet længst, siger direktør Karl Brynningsen.

Støtte til vores lokalsamfund
Tidligere i år blev PKI Supply en del af det lokale initiativ ’Fredericia Sund By’, som har til formål at skabe en kommune, hvor alle trives og har mulighed for et godt liv. Det er både i forhold til at reducere sygdom, men i ligeså høj grad at skabe fælleskaber og gode fysiske omgivelser.

– PKI Supply har drevet virksomhed i Fredericia i 25 år, så derfor er det naturligt for os at bakke op om det lokalsamfund, vi er en del af. Derfor blev vi mikro-partner i Fredericia Sund By, så vi kan støtte og bidrage til, at Fredericia fortsat er en attraktiv by at bo og arbejde i, siger Karl Brynningsen og peger på, at flere medarbejdere fra PKI Supply også bor i Fredericia og omegn.

PKI Supply kommer til at fortsætte med at støtte velgørende formål i 2021. I det kommende år kommer PKI Supply i samarbejde med Dana Lim til at beslutte, hvilke formål og organisationer, de ønsker at bakke op om.