<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim styrker rådgivning med stærk profil
dana lim

Dana Lim styrker rådgivning med stærk profil

 

 

Den byggetekniske rådgivning styrkes med ansættelse af endnu en erfaren profil hos landets førende producent af lim, spartel og fugemasse. Dana Lim rustes dermed til at imødekomme efterspørgslen fra et byggeri i fremgang og til at erobre flere nordiske markedsandele.

 

Byggebranchen er for alvor trådt ud af finanskrisens skygge, og travlheden på byggepladserne kan mærkes hos leverandørerne. Hos Dana Lim oplever man især et øget behov for professionel rådgivning blandt byggeriets professionelle. Derfor opmander man nu med kompetente rådgivningskræfter, der skal yde professionel service og byggeteknisk rådgivning til kunderne.

 

Specialist til teknisk rådgivning


Køge-virksomheden har således budt velkommen til Helle Vilsner som ny teknisk rådgiver. Det er blandt andre Helle Vilsners stemme, kunderne møder, når de ringer ind og får råd og vejledning om specifikke produkter og løsninger.

 

Med en baggrund som møbelsnedker og bygningskonstruktør og som teknisk rådgiver hos Rockwool er Helle Vilsner særdeles kvalificeret til specialist-rollen. For den tætte kundedialog og professionelle vejledning kræver, at man forstår branchen og har indgående kendskab til produkterne. Og den nye tekniske rådgiver har allerede bragt sine kompetencer i spil over for kunder, der ringer ind:

 

- Typen af spørgsmål spænder vidt. Det kan handle om typen af silikone og hvordan den skal anvendes, når man skal sætte et spejl op. Men det kan også være spørgsmål på større projekter, der kræver en dybere indsigt i selve konstruktionen, siger Helle Vilsner om sin rolle som rådgiver.

 

Dana Lims tekniske service får omkring 40 spørgsmål om dagen plus en række henvendelser, der går direkte videre til Dana Lims laboratorium. Alt i alt modtager limproducenten omkring tusind henvendelser om måneden fra kunder, der drager nytte af den professionelle sparring og rådgivning, de får, når de ringer ind.

 

Proaktivitet og hurtig reaktionstid


Stærke kompetencer på rådgivningssiden er ifølge adm. direktør Lars Christensen afgørende, når man som Dana Lim producerer og leverer til byggeriet:

 

- Kombinationen af tæt kundedialog, et innovativt produktsortiment og specialister, der kan yde rådgivning på højt teknisk niveau til de professionelle i byggeriet er vigtige faktorer såvel for vores position i dag som for vores vækstambitioner på de øvrige nordiske markeder, siger Lars Christensen og tilføjer:

 

- Som leverandør skal vi hver dag gøre en ekstra forskel for vores kunder, og det kræver skarpe tekniske kompetencer. Med ansættelsen af erfarne medarbejdere og stærke profiler, står Dana Lim rigtigt stærkt på det punkt.

 

Han henviser dermed til den generelle styrkelse af organisationen, der det seneste halve år også har omfattet ansættelsen af marketingchef Rass Gottschalck og sælger Birgitta Mathisen.

 

En god arbejdsplads


Dana Lim blev tidligere i år blåstemplet som en god arbejdsplads med certifikatet Great Place To Work. Med certificeringen kan Dana Lim nu bryste sig af at være blandt landets bedste arbejdspladser -  og det gør en forskel, når man som produktionsvirksomhed skal fastholde og tiltrække de rette talenter og profiler.

 

At komme til en god arbejdsplads med trivsel i højsædet er vigtigt, bekræfter den nye tekniske rådgiver, Helle Vilsner:

 

- Det har stor betydning at blive del af en arbejdsplads, hvor der fokus på medarbejdertrivsel, og hvor man bliver taget godt imod. Men lige så vigtigt, at det er en professionel virksomhed, som har fokus på kunderne, som har været i markedet i mange år og som består af mange kompetente medarbejdere i både salgsorganisationen, laboratoriet og produktionen, siger Helle Visner om sin nye arbejdsplads.